Ekşisözlük fena çuvalladı !

Ekşisözlük fena çuvalladı !

iki ayrı canlı türü arasında organ nakli yapabilecek kabiliyetteki bilgi cerrahı limonlu bilgi salatası ile iftarlık oldu

'ekşisözlük' isimli sosyal medya aracında geçen bir metinde haber sitemizin isminin de geçmekte olduğunu bir ziyaretçimizin uyarısı ile öğrenmiş bulunmaktayız. Sırf " tevhid " kelimesinden dolayı bizleri tekfirci bir ekol ile ilintileyen sözde bigi dağarcığı komik duruma düşmekle kalmayıp aynı zamanda müfteri durumda da kalmıştır.
Bilenler bilir ki "tevhidhaber" işid'in genetik babsı olan el-kaide döneminden beri tekfici ekol ile mucadele edip bu ekolün İslam inanç hukukuna aykırı bir temel üzere olduğunu her fırsatta duyurmaktadır ve habelerini de buna göre yapmaktadır.
 Hakkımızda,"son zamanlarda işid'e mesafeli durarak " şeklinde bir sunumla ilk zamanlardan beri  konuya  vakıf olmayışını da ifşa eden editör ,son dönemelerde sitemize göz atarak " son zamanlarda" eklemesi ile kendince müthiş (!) bir tespit yapmıştır.
Oysa "tevhidhaber"i takip eden camianın insanı iyi bilirki tevhid haber inanç hukuku bağlamında ilm-i usule (akademik metod) son derece bağlı olup ideolojik sebeplerle insanları din dışı ilan etme cehaletine düşmemiştir.
Bir diğer konu "tevhidhaber" ismindeki tevhid kelimesi ile google'da araştırma yapan yeni başlayan heyecanlı gençlerin işid tuzağına düşmemesine de katkı sağlamaktadır ve sırf bu sebeple ismimiz defalarca ele geçirilmek istenmiştir. Bu oyun bozuculuğun farkında olarak "tevhidhaber" ve "islamhaber" domeinleri hassasiyetle mahfuz edilemektedir.
Sadece "tevhid" kelimesinden dolayı iki ayrı canlı tür arasında organ nakli yapmaya kalkısan plastiksel naylon cerrah editörler "kelime-i tevhid" , "tevhid-i tedrisat" gibi tanımlamalardan da yola çıkıp şapkadan baston çıkartacak el çabukluğuna da mahirdir midirler ?
Bilge adam karektirine soyunmuşluk ve sonrasında elbiselerini sele kaptırmışlık halli ile bilge adam çıplak formatında kalmışlığın tiryakisi olan limonlu bilgi salatası servis edenler bilmelidirler ki; insan bilmediğine yok demememeli yada hayal gücü ile eksik bilgilerini pazul(puzzle) yapmamalıdır.
Sözde limonlu bilgi salatası aşağıdadır.

29f22ea3-d969-4250-91b2-b691739f0810.jpg