Devrim Muhafızları: Silah İhraç Etmeye Hazırız

Devrim Muhafızları: Silah İhraç Etmeye Hazırız

Devrim Muhafızları Komutanı: Düşmanlarımızdan korkmuyoruz ve en gelişmiş silahları elde etmek istiyoruz.. Haidari: Askeri teçhizatımızı ihraç etmeye hazırız

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER

İran Devrim Muhafızları Ordusu Genel Komutanı Tümgeneral Hüseyin Selami, silahların savaşta etkili olduğunu belirterek, "En gelişmiş silahlar üretmeye ve elde etmeye çalışıyoruz. Fakat silahlardan mücize beklemiyoruz. Silaha değil Yüce Allah'a güveniyoruz, çünkü elde ettiğimiz zaferlerin sırrı budur." dedi.

İran Devrim Muhafızları Başkomutanı Tümgeneral Hüseyin Selami, "düşmandan korkmadığınız zaman harekete geçersiniz" diye vurgulayarak, "Korku durur, ancak inanç korkuyu dağıtır ve inanan yaklaştıkça tehlikeye girersede, o kadar da güçlenir."dedi


İlgili bir bağlamda, İran ordusundaki kara kuvvetleri komutanı Tuğgeneral Kiomars Haidari, ülkesinin askeri teçhizatını ihraç etmeye hazır olduğunu söyledi.
Tuğgeneral Kiomars Haidari, İran ordusunun daha karmaşık insansız hava araçları ürettiğini ve bunların uzun mesafelerde ve sınır dışı operasyonlarda, ayrıca keşif, imha ve muharebe operasyonlarında kullanıldığını doğruladı.