Darbeci Mısır Müftüsünden Erdoğan'a Şok Sözler

Darbeci Mısır Müftüsünden Erdoğan'a Şok Sözler

Sisi darbesine verdiği destekle tanınan eski Mısır müftüsü Ali Cuma, Mısır’da yayın yapan CBC Televizyonu’nda katıldığı 14 Mart tarihli programda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la ilgili sert ifadeler kullandı.

Sisi darbesine verdiği destekle tanınan eski Mısır müftüsü Ali Cuma, Mısır’da yayın yapan CBC Televizyonu’nda katıldığı 14 Mart tarihli programda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la ilgili sert ifadeler kullandı.

Hatırlanacağı üzere, Ali Cuma, Mısır’daki darbenin ardından Sisi ve komutanlarının katıldığı toplantıda yaptığı konuşmada, "Cennet darbe karşıtlarını öldürenler içindi" ifadelerini kullanmıştı.

Ali Cuma’nın konuşmasının tercümesi şöyle:

“Batı’daki atmosfer, insanları suç işlemeye teşvik ediyor ve fesadın yayılmasına imkan sağlıyor. Bu hassasiyet kaybını bugün Batı’da yaşayan kadınlar da hissediyor.

Bir gün bir arkadaşım New York’ta iken arabası kırmızı ışıklarda durunca bir anda arabasının kapısı açılıyor ve üç kız içeri girip oturuyor. İçlerinden biri “Herbirimiz için 10 dolar… Hadi gidelim” diyor. Arkadaşım ilgilenmediğini söyleyip arabadan inmelerini talep edince “Tamam, sadece yemek ver, para istemiyoruz” diyorlar. O da kendisinin yemek de vermeyeceğini ve ilgilenmediğini bir kez daha ifade edip arabadan inmelerini istiyor. Bu kez sadece kalmalarına izin vermesini, çünkü kendilerine kalmak için yer aradıklarını söylüyorlar. Bu gerçek bir hadise, uydurma değil… New York’un durumu bu!

Peki, ya Türkiye! Türkiye’de kurumsallaşmış bir fuhuş sistemi işliyor! Hatta bu sistemi kontrol eden bayan, her yıl vergi rekortmeni ödülü alabiliyor. Erdoğan ise kimseyi dışlamayalım mantığıyla yaklaşıyor. Erdoğan belediye başkanıyken nasıl oldu da iktidara yükseldi? Fuhuş yapanları bir araya topladı. Kızlara “Ne tür problemleriniz var, söyleyin” dedi. Onlar da insanların bazen kendilerini hor gördüklerini; resmi yetkililerin de işlerini aksattıklarını söylediler. Üç tane belge almak istediklerini ifade ettiler; biri Sağlık Bakanlığı’ndan sağlıklı olduklarına dair, diğeri İçişleri Bakanlığı’ndan çalışma izinlerine dair; öteki ise vergilendirme makamlarınca vergi ödediklerine dair belgelerdi.

Hani o Mısır’a ateş püsküren Erdoğan var ya; işte o, bu kadınlara söz konusu üç belgeyi aynı anda verebilecek bir birim kurdu. Dolayısıyla Erdoğan, bu hayat kadınlarının sevgilisi oldu. Onların her birinin 10-20 tane müşterisi var. Her biri müşterilerine, eğer Erdoğan’a oy vermezseniz bir daha görüşemeyiz dedi ve oy istedi.  

Eğer bir ülke fuhuş mekanına dönüşmüşse, eğer bir ülkede fuhuş yaygınlaşmışsa, iktidara yükselebilmelerinin sebebi işte o ahlaksızlığı yapan kadınlardır.

Sonra bana Erdoğan’ın 3 İngiliz ve 7 Alman’ın IŞİD’e katılmasına neden yardımcı olduğunu soruyorsunuz; çünkü Erdoğan ve ülkesi geneleve dönmüş durumda…”

 

İSLAMİ ANALİZ