Cübbeli: Ben Hakan Fidan'ı Kasdetmedim, İslamoğlu...

Cübbeli: Ben Hakan Fidan'ı Kasdetmedim, İslamoğlu...

Cübbeli Ahmet olarak bilinen Mahmut Ünlü son yaptığı konuşmada geçtiğimiz konuşmasında yaptığı "İran Türkiye istihbaratını ele geçirdi" açıklamasında Hakan Fidan'ı kasdetmediğini söyledi.

Tevhidhaber / Haber Merkezi

Biz siyasetten anlamıyız diyen Cübbeli Ahmet, "ehlisünnet olmayan adamlar gelirse aldanırsınız diye uyarılarda bulunduk" dedi.

Cübbeli şunları söyledi;

"Uyardığımız konu İran ve Şia tehlikesine dikkat etmeleri yönündeydi, Ben Hakan Fidan'ın Şia ile bağlantısı olduğunu bilmiyorum, Hakan Fidan'ı tanımam etmem" dedi.

Konuşmasının devamında İran'ın durumu ortada diyen Cübbeli, "Suriye'de hergün İran'da bir general gebertiliyor" dedi.

16 dakika yayınlanan konuşmasında geçtiğimiz hafta yaptığı konuşmalara atıfta bulunan Cübbeli Ahmet'in konuşmasının tamamı için tıklayınız

cubbeli.jpg

CÜBBELİ AHMET GEÇEN KONUŞMASINDA NE DEMİŞTİ

"Şia içimize girmiş, İran'ın Devrim Muhafızları cirit atıyor Türkiye'de, bütün sırları alıp, istihbaratı çalmışlar" diyen Cübbeli Ahmet, “Bunlar bize bir şey yapamaz diyorlar, ama adamlar Yemen'de Şia ihtilal yaptı, hükümeti ele geçirdi. Yahu sen ne uyuyorsun Müslüman, bu sahabeyi sevmem diyenlerin hepsinin arkasında İran var. Bunlar özel yetiştirilmiş mamulat ya" 

"Bir süre sonra farkına varmadan bir de bakmışız ki İran'ın eline geçmiş Türkiye" diyen Cübeli Ahmet  Yemen gibi Ehl-i Sünnet'in kalesi gitti, Türkiye'de Yemen’deki kadar alim yok ki. " ama Türkiye'de ki bir tane evliya olur hepsinden üstündür, o başka."

Geçen Hafta Yaptığı Konuşmayı İzlemek İçin Tıklayınız