"CHP FETÖ Ayarlarına Döndü"  .

"CHP FETÖ Ayarlarına Döndü" .

Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Aydın Ünal Cumhuriyet Halk Partisi'nin FETÖ çizgisinde ilerlediğini belirtti..

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun önceki gün Kahramanmaraş'ta yaptığı konuşma, 15 Temmuz ruhu ve Yenikapı mutabakatının CHP tarafından sona erdirildiğini gösteriyor. Daha kötüsü, bu konuşma ve ortaya sürülen argümanlar, CHP'nin yeniden FETÖ ayarlarına döndüğünü, yeniden FETÖ'nün dümen suyuna girdiğini gösteriyor.

CHP Genel Başkanı, 16 Temmuz sabahından itibaren, darbe mağduru 79 milyonun hukukundan ziyade darbecilerin hukukunu savunmaya başlamıştı. Kahramanmaraş konuşması ise, CHP'nin artık mağduriyet edebiyatı üzerinden ilerleyeceğini, bu şekilde FETÖ'nün ekmeğine yağ süreceğini gösteriyor.

"2004'de bu mücadeleyi neden başlatmadınız" diyen Kılıçdaroğlu'nun, kaset kumpasıyla CHP'nin başına geldiği andan itibaren Fetullahçı çizgide ilerlemesi, Fetullah'ın malzemeleriyle ve Fetullah'ı perdeleyecek şekilde hareket etmesi hiç sorgulanmayacak mı?

Haydi 2004'de MGK kararıyla bu mücadele başlatılamadı; pekiyi, 2013'de başlayan mücadelenin neden karşısında durdunuz, neden devlet yerine teröristin yanında saf tuttunuz Sayın Kılıçdaroğlu?

.