Büyük Komutan Dayf'dan Nasrallah'a Başsağlığı ve İntikam Çağrısı

Büyük Komutan Dayf'dan Nasrallah'a Başsağlığı ve İntikam Çağrısı

Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas'ın askeri kanadı İzeddin el Kassam Tugayları'nın komutanı Muhammed Dayf, Nasrallah'a başsağlığı mesajı gönderdi...

Muhammed Dayf mesajında, "Direniş Cephesi'nin tüm güçlerinin görevi, siyonist düşman, ortak ve işbirlikçilerine karşı birleşmek veintikam almaktır." ifadelerini kulladı.

Muhammed Dayf mesajında, "Şehdilerin kanının siyonist projeye karşı mücadele edemeyen ve köleliği seçenler için bir çığlık ve yenilmiş ağır bir tokattır." ifadelerini kullandı.

Tüm Arap aleminin gündemine bomba gibi düşen bu mesaj siyonistleri de panikletti.

Siyonist medya da yer alan haberler göre Muhammed Dayf mesajında, siyonistlerin bu cinayetinin tüm dünyada uykuda olan müslümanları uyandırması gerektiğini söyledi.

Mahmud Abbas'a da işaret ettiği söylenilen mesajda "korkaklar, kini olanlar ve itatkar kölelerin bunu anlamayacağı" ifadelerinin kullanıldığı iddia ediliyor.

Mektupta Nasrallah'a derhal bu siyonist rejim ve destekçilerine güçlü bir tokat atacak intikam çağrısı yapıldığını söyleyen tıme of israel sitesi, Muhammed Dayf'ın 51 gün süren Gazze savaşında hedef alındığını ancak operasyonun başarısızlıkla somuçlandığını belirtti.

A photo of the letter sent to Hezbollah leaders attributed to Hamas military leader Mohammed Deif (photo credit: Al-Manar website)

Kaynak: Tevhidhaber.com