Mehmet GÖKTAŞ

Mehmet GÖKTAŞ

Bütün Belediye Başkanlarının Dikkatine!

Sayın Belediye Başkanları! FİLİSTİN, GAZZE, HAMAS, EBU UBEYDE, ŞEYH AHMED YASİN isimlerini acilen şehirlerimizin meydanlarına, cadde ve bulvarlarına, parklarına, metro duraklarına, kültür merkezlerine, sosyal tesislerine vermenizi sizlerden istirham ediyoruz!

Başta büyük şehirler olmak üzere bütün belediye başkanlarının acilen böyle bir vefakârlık görevini ifa etmelerini dört gözle bekliyoruz.

İnsanlığın onurunu, özgürlüğünü, izzet ve şerefini ayağa kaldıran Aksa Tufanı hareketine bir vefa borcu olmak üzere ŞEYH AHMED YASİN, EBU UBEYDE, İZZEDDİN EL KASSAM, HAMAS, GAZZE, FİLİSTİN, MESCİD-AKSA isimlerini şehirlerinizin en canlı noktalarında görmek istiyoruz.

Sokakları kabul etmiyoruz, kimsenin uğramadığı tenha yerleri de kabul etmiyoruz.

Bakalım hangi belediye bu konuda öncülük edecek. Gerekiyorsa valiler ve siyasiler de bu konuda yardımcı olmalıdırlar. İnsanımız da bu konunun takipçisi olmalıdır.

Valilere ve Milli Eğitim müdürlerine sesleniyoruz; en azından şehrinizdeki imam – hatip okullarından birisinin adı ŞEYH AHMED YASİN İMAM HATİP LİSESİ olmalıdır.

Bu arada vakıf, dernek, cemaat ve tarikat yetkililerine çağrıda bulunuyoruz; sahip olduğunuz öğrenci yurtlarına, pansiyon ve kültür merkezlerine lütfen şu isimlerden birini veriniz, bu size güzel bir kimlik ve şeref kazandırır!

Sayın yetkililer, iyi düşünürseniz bu bir vefa borcudur, babalarının kucağında taşıdıkları binlerce şehid yavru için, annelerinin cesetleri başında ağlaşan yavrular için azıcık da olsa bu bir vefâ borcudur!

Daha da önemlisi şehrimiz için bir şereftir, izzet ve onurdur!

Haydin, tez zamanda şehrimizde bir

KUDÜS MEYDANI,

HAMAS CADDESİ,

MESCİD-İ AKSA BULVARI,

EBU UBEYDE CADDESİ,

ŞEYH AHMED YASİN İMAM HATİP LİSESİ görmek dileğiyle…

Bu yazı toplam 260 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar