Bombayı Yiğit Bulut patlattı!

Bombayı Yiğit Bulut patlattı!

Yiğit Bulut: Ben şimdi açıklıyorum. Asıl havuz 1994 yılında kuruldu.90 günlük sürede %50 net faizle bono çıkarıldı. Bu havuza devlet varlığının yarısı aktarıldı. Ve bu havuzdan Türkiye'nin sanayi ve medya şirketleri el değiştirdi.

17 Aralık Operasyonu ve sonrasında yaşanan gelişmelerin masaya yatırıldığı programda,tarihten örnekler veren Başbakan Erdoğan'ın Ekonomi Başdanışmanı Yiğit Bulut, çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"ASIL HAVUZ 1994 YILINDA KURULDU, DEVLET VARLIĞININ YARISI SOYULDU" 

17 Aralık Operasyonu'nun ardından 41 işadamı ile ilgili ikinci operasyonun yapılmaya çalışıldığına dikkat çeken Yiğit Bulut " Kamuoyunun bilmediği bir şey söyleyeyim, eğer o operasyon yapılabilseydi, arkasından Türkiye'nin büyük projeleri ile ilgili tedbir kararları alınacaktı. Türkiye'nin büyük projeleri 3. Havalimanı, Kanal İstanbul, 3.Boğaz Köprüsü, nükleer santraller bütün bunların durdurulması ile ilgili süreç başlatılacaktı. Hani bugün diyorlar ya "Havuz Kurdunuz, Onu Sattınız, Bunu Aldınız ". Ben şimdi açıklıyorum. Asıl havuz 1994 yılında kuruldu. 90 günlük sürede %50 net faizle bono çıkarıldı. Bu havuza devlet varlığının yarısı aktarıldı. Ve bu havuzdan Türkiye"nin sanayi ve medya şirketleri el değiştirdi."Tansu Abla" dedikleri devletin varlığının yarısını 5 bin kişiye verdi. Bu resmen bir soygundur. Bu kadar açık konuşuyorum.Dedi..

"ÖNLERİNE ÇIKABİLECEK HERKESİ KATLETTİLER"

1994 yılında devletin soyulduğunu belirten Başbakan Başdanışmanı Yiğit Bulut "Bütün bunlar olmadan önce 1993 yılında, Jandarma Genel Komutanı Org. Eşref Bitlis,Gazeteci Yazar Uğur Mumcu, Devlet Bakanı Adnan Kahveci, Cumhurbaşkanı Turgut Özal katlediliyor. İlk önce karşılarına çıkabilecek herkesi katlediyorlar. Arkasında da devletin varlığının %50 sini kendi taraflarına transfer ediyorlar." şeklinde konuştu...

"BU SON SAVAŞ, MİLLİ İRADE TECELLİ ETTİĞİ ZAMAN YERLEŞİK DÜZEN YOK OLACAK"

Paralel yapının millete çok iyi anlatılması gerektiğine vurgu yapan Yiğit Bulut "Bakın bu kendini devlet sanan yapı altındaki, paralel yapılanma 1933'te başlıyor. Bu yapıda ne var ? Burada finans var. Burada banka var. Burada manevi unsurlar var. İngiltere"den gelen kalıplarla kurulan ve burjuvazi devrimi yapmak için ortaya atılan montaj sanayi var.Bu paralel yapı 1933"te başlıyor.Bugüne kadar hep çıktılar, istediklerini aldılar, yeraltına indiler. Çıktılar Menderes'i astılar.Türkiye'ye istedikleri her türlü ekonomik kağıdı imzalattılar.1961"de Türkiye IMF"ye teslim oldu.

İçerideki taşeronlar tekrar yeraltına döndü.1970'de çıktılar, 1980 darbesinde çıktılar. 1993-1994"te çıktılar. 2001 krizinde çıktılar.2003"te Süleymaniye"de çıktılar.Hep çıktılar.2001 krizinde Türkiye Cumhuriyeti Tarihinin en büyük kapitülasyonlarını aldılar. Bu son dönemeç. Açıkça kılıçlarını bilediler Başbakan'a TC Devletine açıkça savaş ilan ettiler. Bu savaşta bu kez milli irade kazanacak. 1933'ten sonra böğrümüze yerleşen yerleşik düzenden kurtulmamız gerekiyor..Paralel yapı ile birlikte hareket eden mütedeyyin insanlara sesleniyorum, 10 yıl sonra başınızı taşlara vurmamak için bugün kimlerle birlikte hareket ettiğinize dikkat edin. Uyarısında bulundu..

"KÜRESEL YAPININ YOK ETMEK İSTEDİĞİ ÜÇ LİDERDEN BİRİ BAŞBAKAN ERDOĞAN"

"Dünya"da küresel yapının yok etmek istediği 3 lider var" diyen Başbakan Başdanışmanı Yiğit Bulut: Bir tanesi Obama, Bir Tanesi Putin diğeri de Başbakan Erdoğan. Çünkü yeni dünya içindeki vahşi kapitalizm ulus devletleri , güçlü liderleri değil, dağılmış ülkeleri ve güçlü şirketleri sever.Yani istiyorlar ki burada güçlü bir lider olmasın.2001 krizi gibi paramparça edelim.Rusya"da güçlü lider olmasın.Rusya"yı paylaşalım.İstiyor ki ABD"de Obama gitsin.Onun yerine eskisi gibi finansal entelektüel seviyesi düşük tam tersi askeri sanayi kompleksinin pompaladığı bir adam gelsin Amerika savaş makinesini harekete geçirsin, Ortadoğu"yu kana bulasın. Petrolü 200 dolara, altını 2 bin dolara götürsün.Bu kadar açık bu oyun.Putin, Obama, Erdoğan.Bu üçgeni yok etmek için şuanda Dünya"da bir oyun dönüyor.Dedi...

"ZAMAN TÜRK HALKININ TÜRK ORDUSUYLA KUÇAKLAŞMA ZAMANI"

Paralel yapının devlet kurumlarına nifak sokmak için her yola baş vurduğuna dikkat çeken Yiğit Bulut:"Madem orduyu 1960 yılında olduğu gibi kullanamıyoruz O halde linç edelim" dediler. Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ"u terör örgütü lideri gösterdiler. Zaman Türk Halkının Türk Ordusuyla Kucaklaşma Zamanı. Milli irade yerleşik düzeni boğazından tutup köşeye sıkıştırdı ve bu milli iradenin tecellisi ülkeyi tamamen kaplayacak şekilde genleşiyor. Milli irade tecelli ettiği zaman yerleşik düzen yok olacak ve bu yerleşik düzen yok olmadan önce bütün unsurlarıyla 100 yıldır geliştirdiği silahlarla şuanda hükümete, devlete ,millete saldırıyor. MİT" te bir bağımsızlık savaşı var.. Hazinede bağımsızlık savaşı var. Bir bağımsızlaşma Türkiye adına bir ayakta durma savaşı var. Bu ülkenin insanı için, "İğrenç ben bu insanlarla aynı oyu nasıl kullanırım" diyen insanlar bu ülke de söz sahibi oldu. Türk halkı bunu görsün. Bu millet kendi kaderini eline alacak ve kendini küçük görenleri hakir görenleri kullananları aşağılayanları bertaraf ederek kendi kaderini eline alıp tam bağımsız güçlü bir Türkiye 2023 hedefine yürüyecek. Bu siyasi bir hedef değil. Bu Türkiye Cumhuriyeti Devleti"nin hedefi. Şeklinde konuştu…