Abdurrahman Dilipak

Abdurrahman Dilipak

bitireni bitirirler (mi)!

Öcalan"ın "Terörü bitirirsem beni bitirirler" dediği söylenir..
Öyle de oldu. "Terör bitsin" dedi ve bir el Apo"nun ipini çekti.. Çünki terörün devam etmesi gerek..
Bu el devletin içinde. Ergenekon ve Balyoz iddianamesi iyi incelenirse, bu elin nerede olduğu görülecektir.. Ve bu eli tutan başka eller de var.. ABD, İngiltere, Rusya, İsrail..
ABD bu konuda Ankara ile bir mutabakata varma noktasındaydıki, birileri sürece çomak soktu..
Apo artık devre dışı.. BDP"liler, KCK"lılar da dinlemiyor sanki Apo"yu. "Biji Apo" sloganlarını artık daha az duyacağız. Apo posterleri indirilecek..
"Kürt halkının özgürlük mücadelesi" denen şey birileri tarafından ABD"den alınıp İngiltere ve İsrail"e peşkeş çekiliyor sanki.. Birileri kan ve gözyaşı aksın istiyor.. Birileri bizim, bu ülkenin çocuklarının kanları ve gözyaşlar üzerine kendilerine iktidar ve servet üretmek istiyor..
Yine birileri bu kanlı senaryoyu kulağa hoş gelen argümanlarla süslüyor.. Ve halk kendi celladını alkışlarcasına, üretilen örgüt ve liderlerin peşinden gidiyor.
Unutmamak gerekir ki, "ağuyu altın tas içre sunarlar, bal da onun suç ortağı"dır..
Unutmayalım ki, Kürtleri terörist ilan edip, en temel haklarına kavuşmalarını engelleyenlerle, Kürtleri haklarına kavuşmaları için onlara ayrılıkçı fikirler empoze eden, ellerine silah vererek onları teröre sevk edenler aynı kişiler, aynı çevrelerdir..
Biz bunu daha önce sağ – sol kavgasında, Alevi Sünni çatışmasında da gördük..
Sağ ve sol kahvehaneler aynısilahlarla tarandı. Ergenekonda, Balyozda bunu göreceksiniz..
CHP, MHP, BDP ya da İP arasında fazla bir fark yok..
Bunlar, Media, Mafia, Sermaye, Siyaset, Bürokrasi, STK, her yerde varlar. Şeyh de var kadrolarında fahişe de! Bu psikolojik bir harp, bu iş toplum mühendislerinin senaryosunu yazdıkları kanlı ve kirli bir oyun. Bu oyunun adı"Kontrollü bunalım stratejisi". "Parçala yut politikası".
Akif ne diyordu: Tefrika girmeden bir millete düşman giremez, toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez. Biri, bizi bize kırdırmak, bizi sindirmek istiyor.. Bu işin aktörleri gözü dönmüş birer katil. Psikopat tipler bunlar, onbinlerce faili meçhul bunların işi. Maraş, Sıvas, Çorum, Başbağlar bunların işi. Soğuk savaşta NATO içinde Amerikalılar tarafından atıldı bu işin temeli..
BBP Genel Başkanının helikopterini kim düşürdü? Eşref Bitlis"i kim öldürdü?. Cem Ersever"i kim öldürdü? Bunlar kendi evlatlarını yiyen yamyamlar. Mumcu, Üçok, Aksoy, Hablemitoğlu"nun "vur emri"ni kim verdi? Özal suikastının araksında kim vardı?
Bunun Türkü Kürdü, sağı-solu, Alevisi, Sünnisi yok. Oyuna gelmeyelim arkadaşlar.. Kendi celladımıızı alkışlamayalım. Bu kanlı oyunda herkes piyon, herkes kurban. Apo da bu kirli oyunun kurbanı, tetikçiler de bana kalırsa..
CHP, MHP, BDP bu kanlı ve kirli oyun sona ermesin diye içeri düşen adamlarını kurtarmak için ne tezgâhlar çeviriyorlar.. Kimlerin avukatlığını üsleniyorlar..
Ölen niçin öldüğünü, öldüren niye öldürdüğünü bilmiyor. Kıyamet alameti bu..
Hani "öldürmeyeceksin" diyordu Rabbimiz? Hani kan davası yoktu? Hani kul hakkıvardır?. Hani zalimlerden yana olmayacaktık, ateş bize de dokunurdu?..
Birbirimize karşı kazanacak bir zaferimiz yok bizim. Ama birlikte kazanacağımız tek bir zafer var..
Bu kirli savaşın ipuçlarını MİT arşivlerinde, Kozmik Oda raflarında bulabiliriz belki, ama Kozmik Odaya giren hakimden aylar oldu, yıl geçti ses seda yok.. Gerçeği gören diller lal, gözler görmez oluyor.. Haksızlıklar karşısında susanlar dilsiz şeytanlardır.. Bu konuda bir şeyler bilip de susanlar varsa, eğer ahiret gününe inanıyorlarsa, başlarına geleceği şimdiden düşünsünler..
Zulm ile abad olunmaz. Meşru hedeflere ancak meşru yollardan gidilir..
Çirkin bir oyunla karşı karşıyayız. Bu kirli oyun bitmeli artık..
Bu oyunda herkesin günahı var.. Niyetler sloganlar kadar güzel değil..
Terörle savaşması gerekenler, terör lobisinin perde gerisindeki ağababası da olabilir..
Büyük patron YAŞ öncesi, siyasi krizi, terörle desteklemek istiyor.. Büyük patron bu işin ters gitmeye başladığını anlamış olmalı ki, savaşı "düşük yoğunluklu savaş"a dönüştürme çabasında..
Bana kalırsa yeni bir dalgaya hazırlıklı olmak gerek. Bu defa adres tepedekiler olacak.. Kötü şekilde açık verdiler ve deşifre oldular.. Selâm ve dua ile..
TAZİYE: Kardeşim, din-i mübini İslam davasının vakıf insanı Ahmet Şişman dar-ı bekaya hicret etti. Bizler kaldık geriye. Allah rahmet eylesin, aile ve arkadaşlarına taziyelerimi sunuyorum..

 
akit

Bu yazı toplam 2129 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar