Bahçeli'den Yerel Seçim Açıklaması

Bahçeli'den Yerel Seçim Açıklaması

Partisinin grup toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulunan MHP lideri Devlet Bahçeli," İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı dışında her yerde...

Partisinin grup toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulunan MHP lideri Devlet Bahçeli," İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı dışında her yerde, her seçim çevresinde, her büyükşehir, il, ilçe ve beldede adaylarımızı çıkartarak mahalli idareler seçimlerine katılacağız" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, meclis grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "TBMM'nin yeni dönemi dün başlamıştır. Bugün yasama yılının ilk toplantısını gerçekleştiriyoruz. Yeni yasama yılının ülkemize, milletimize, demokrasimize hayırlı olmasını Allah'tan niyaz ediyorum. TBMM'nin açık ve çalışır olması, seçilmiş vekillerin görevlerinin başında olması ülkemiz için büyük bir kazançtır." ifadelerini kullandı. Bahçeli sözlerin şöyle devam etti;

MHP yarım asra ulaşan köklü geçmişi ile Türk siyasetine değer aşılayan milli gurur kaynağıdır. Yüksünmeden yürüdük, şımarıklık yaşamadan yükseldik. Milletimizin duası ile varlığımızı sürdürdük. MHP,  24 Haziran Pazar günü 50 vekili ile TBMM'de grup kurma hakkını kazandı. Onlar konuştu biz inandık, onlar atıp tuttu biz milletimize güvendik. Biz büyük bir sevdanın temsilcileriyiz.

YA BAŞARACAĞIZ, YA BAŞARACAĞIZ

Seçim beyannamemizdeki tüm vaatleri gerçekleşmesi için elimizden geleni yapacağız. Yorulmak yok, vazgeçmek yok, gevşeklik hiç yok. Ya başaracağız ya başaracağız, ortası yok. Hiç kimsenin hiçbir oluşumun hikmetine muhtaç değiliz. Hiç kimsenin kollamasına korumasına da ihtiyaç da duymuyoruz. Bize milletin desteği yeter. Biz Türk milletinin ta kendisiyiz.

FIRSATÇILAR TEKER TEKER BELİRLENMELİDİR

Ekonomik fırtına tutulduğunda fırsatçılık yapan kim varsa milli mensubiyeti idrak edemeyenlerdir. Vatandaşlarımız ne içelim ne yiyelim derdindeyken kurdaki artışları fırsata çevirenlerin nasıl bir ahlak anlayışı vardır.Döviz fiyatları indi, iniyor. Ekonomik yangın söndü, sönüyor. Peki, yapılan zamlar, fiyat artışları ne olacak; aynısıyla geri alınmayacak mıdır? Hükümet kurnaz ve sinsi fırsatçıları teker teker belirlemelidir. Stokçuluk yapanları, bankasındaki parası kadar yerli olup yabancı ülkelere sermaye kaçıranları mutlaka bulmalı, mutlaka bu karanlık niyetlileri deşifre etmelidir.

BM'NİN ANA YAPISI DEĞİŞMELİ

New York'taki 73. Birleşmiş Milletler toplantısı sadece günü kurtarmıştır. Küresel düzeyde mağdurları ve muhtaçları duyan; garibanları ve yetimleri sahiplenen yoktur. Türkiye dışında hiçbir samimi yaklaşımı görmek mümkün değildir. BM'nin ana yapısı ve karar alma şekli değişime uğramalıdır... 

ALMANYA'YA FETÖ TEPKİSİ: TERÖRİSTİN DELİLİ Mİ OLUR?

Sayın Cumhurbaşkanı'nın Almanya ziyareti son derece faydalı olmuştur. Türkiye ile Almanya arasındaki buzların erimesi olumlu bir gelişmedir. Dileğimiz uyum ve işbirliğidir. Merkel'in FETÖ konusundaki değerlendirmeleri hatalı ve izaha muhtaçtır. Merkel FETÖ için kanıt arıyorsa bu kapsamda henüz bir arpa boyu mesafe alındığı söylenemeyecektir. 251 şahadet delil değil midir? Almanya Başbakanı nasıl bir delil istiyor? Failin delili mi olur? Hain haindir, terörist teröristtir; imhaları da vaciptir. Almanya Başbakanı 15 Temmuz'a yanlış yönden bakmaktadır. Bu FETÖ'ye müsamahasını nasıl yorumlayacağız? FETÖ konusunda delil istemek gökyüzünde ağaç dikmeye yeltenmektir. Cesaretleri varsa desinler ki FETÖ'yü seviyoruz, arkasındayız. Daha tutarlı, daha dürüst olurlar. 

EURO 2024'TE ÜLKEMİZİN HAKKI YENMİŞTİR

Almanya Türkiye’nin egemenlik haklarına saygı duyuyorsa FETÖ terör örgütü olarak FETÖ’cüleri iade etmelidir. EURO 2024’te ülkemizin hakkı yenmiştir.

MHP TEZKEREYE 'EVET' OYU VERECEK

MHP, meclis gündemine gelen sınır ötesi harekat tezkeresine 'evet' oyu verecektir.

İSTANBUL DIŞINDA ADAYLARIMIZI ÇIKARACAĞIZ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı dışında her yerde, her seçim çevresinde, her büyükşehir, il, ilçe ve beldede adaylarımızı çıkartarak mahalli idareler seçimlerine katılacağız. Mutlaka başaracağız, Allah'ın izniyle en iyi sonucu alacağız. Biz Cumhur İttifakı'na bağlıyız. Gevezelik yapan, hazımsızlık gösteren, alttan alta ittifakı tahribe yeltenen kibir yuvalarını dikkate ve ciddiye almayacağız."

AK PARTİ'DEN İTTİFAK AÇIKLAMASI

Bahçeli'nin açıklaması sonrası açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "İttifaka ilişkin yol haritası akıl yürütme ve istişare ile belirlenir" dedi.