Bahçeli: Kabataş İçin Özür Gelecek mi ?

Bahçeli: Kabataş İçin Özür Gelecek mi ?

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında milletvekillerine seslendi. Bahçeli Erdoğan'ı Kabataş olayı ile ilgili halktan özür dilemesini istedi.

Bahçeli, haftalık olağan meclis grup toplantısında  ilk sözleri toplumsal huzurun 4 koldan saldırıya uğradığını söyledi.  Ahlaki erezyon,  hukiki aşınmalar,  ekonomik kayıplar  bıçak sırtındaki Türkiye'nin halini özetlediğini söyledi. 

Türkiye'nin öncelikli gündemi ekonomi olduğunu, Türkiye'nin ekonomik zulüm altında olduğunu, emekli perişan, esnaf borç sınırlarını aştığını, çiftçi sıkıntı içinde olduğunu söyleyen Bahçeli "Doyurucu olmayan yağmurlar yüzünden kuraklık endişesi bulunmaktadır. Milyonlarca vatandaş kazanda pişirip kapağında yemektedir" dedi.

Bahçelinin konuşmasından satır başları;
-TÜİK sonradan düzeltme yapmayacaksa Türkiye felaketin eşiğindedir.  İş aramayıp çalışmaya hazır olan 1 milyon 950 bin kişi eklendiğinde işsiz sayısı 4 milyon üzerinde olduğu bununla işsiz sayısının da yüzde 16'ya çıkmaktadır. Tarım dışı işsizlik yüzde 12'ye çıkmıştır.

-Türk gençliği aç ve açıkta iken işsiz ve güçsüzken, gençlerin özeline karışan ne giyip ne içtiklerine karışan Başbakan Erdoğan'ın çocuklarının durumu ortadadır. 

-İşçiler, borçlu kardeşlerimiz tasalanmasın MHP tüm darda kalanların yardıma koşacaktır. Tek yol ve tek çare MHP'dir. Tüm vatandaşlar bize inansın bize güvensin ve dualarını bizden esirgemesin. 

-MHP 45 yıllık tecrübesi ile Türkiye'yi pislikten zorluktan kurtaracaktır. 

SURİYE'DEKİ KATLİAM ONLARIN İŞİNE YARIYOR

-Türkiye artık en yakınındakilere bile uzak hale gelmiştir. Libya, Mısır, Suriye'de yaşananlar ortadır. Suriye'de masum siviller katledilmektedir. 2. Cenevre konferansı da sonuç vermemiştir. Katliam durmamış daha da şiddetlenmiştir. Suriye'deki puslu ve karanlık ortam en çok terör gruplarının işine yaramıştır. Türkmen kardeşlerimiz iki ateş arasında kalmış, Suriye ile birlikte Irak'taki Türkmenler de zor durumda kalmıştır. Başbakan Erdoğan Türkmenlere yapılanları seyretmektedir. 

-Hükümet biran önce katliamı durdurmak için Suriye'deki gruplara yardımı kesmelidir.

-Türkiye'nin jeopolitik derinliği yurt dışındaki soydaşlarımızla doğru orantılıdır. Kardaşlarımızı kendi başlarına terk edemeyiz. Türkmenleri kim başkalarına yem etmeye kalkışırsa karşısında asil Türk milletini bulacaktır.

-Tarih geçsede Kürdistan konusu hiçbir zaman önemini kaybetmeyecektir. Hükümet çok tehlikeli bir yolda devam etmektedir. Hükümet devlet ve beka sorunu ile karşı karşıyadır. Türkiye'yi etnik tuzakların içine çekmek isteyen yabancı unsurlar çalışmalarını südürmektedir. Hükümetin ise bu yolda devam edeceği anlaşılmaktadır. Bu tarihi bir ihanettir. 30 yıllık PKK terörünün ana amacı bağımsız Kürdistanı kurmaktır. Irak'ın kuzeyinde kurulan Peşmerge yönetimi ilk merhale olmuş Suriye'deki durum ikinci merhale olmuş, Türkiye'de de bunun için adımlar atılmaya başlanmıştır. 

16. İHANET BULUŞMASI 

-Başbakan Öcalan'la ilgili afişin asılmasına göz yummuştur. Terörist başı masumlaştırılmaya çalışılmıştır. 

8 Şubat'ta  İmralı'da 16. ihanet buluşması gerçekleşmiş. Görüşme sonrasında da hükümete dayatmalar açıklanmıştır.  BDP'liler peşpeşe özerklik konusundan bahsetmeye, terörist karayılan ise zafere doğru yönleri olduğunu açıklamış, siyasetçiler özerklik vaadini açıkça ortaya koymuştur. Şerefsizlik dizboyudur. Rezalette tüm eşikler aşılmıştır. Vatan bayrak düşmanları işbirliği yapmıştır. Canibaşının yakalanışının yıl dönümünde kepenk indirme, yolları savaş alanına çevirmeye Başbakan henüz ses çıkarmamıştır. 

-Başbakan hain arıyorsan masada pazarlık yaptığına bak. Bundan böyle PKK dayatmalarının psikolojik alt yapısı hızlanacaktır. Türk kavramının daha da engellenmesine yönelik çabalar artacaktır. 

-Yasal düzenlemelerle Türk vatanı etnik parçalara ayrılıcaktır. Ana dilde eğitim bu ana sürecin istasyonları olacaktır. Yerelden başlatılacak özerk yönetim kalkışması bizi vatandan milletten edecektir. 

-AB'nin dayatmaları ABD'nin tavsiyeleri daha da artacak, iç gerginlik daha da ileri boyutlara çıkacaktır. İmralı canisinin bugüne kadar 50 bin kişi öldü 500 bin kişi daha mı ölsün tehdit vari sözü bunun bir sonucudur.

-Elinde küçücük çocukların kanı bulunan terörist başı Türk milletini ne zannetmektedir. Türk milletinin bu yükü taşımaya artık mecali kalmamıştır. 

-30 mart ihanetin çürümüşlüğün, dananın kuyruğunun kopacağı, sandıklar milli uyanışın ayağa kalkacağı güne şahitlik edecektir. 

-Herkesin ağız birliği etmişcesine karşı çıktığı HSYK düzenlemesi Meclis'te kabul edilmiştir.  Cumhurbaşkanı onaylarsa yargı hükümete bağlanacaktır. Bizim 12 Eylül referandumunda gündeme getirdiğimiz gizli gündem yeni düzenleme ile tamamen gerçekleşmiş olacaktır. HSYK Kanunu mutlaka Çankaya'dan dönmelidir.

-Meclis gündemindeki demokratikleşme paketleri de sinsi planları uygulamaya yöneliktir. Şüpheli veya sanığın üstü veya ev işyerinde yapılan aramalarda kesin kanıt zorunlu hale gelecektir. 

KABATAŞ İÇİN ÖZÜR GELECEK Mİ

-En çok konuşulan konulardan biri de Kabataş hadisesidir. Bu konuda öyle şeyler söylendi öyle şeyler anlatıldıki başörtülü kardeşimiz büyük bir baskıya maruz kaldığı ifade edilmiştir. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan görüntüler olayın öyle olmadığını göstermiştir. Başbakan Erdoğan bundan dolayı özür dileyecekmidir. Camide içki içtiler diyenler pişmanlığını kabul edeceklermidir.