BAE  Holokost  Tarihini  Eğtim Müfredatına Ekledi   !

BAE Holokost Tarihini Eğtim Müfredatına Ekledi !

BAE, Yahudi Holokost çalışmalarının eğitim müfredatına dahil edildiğini duyurdu

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER

İşgalcilerin Kudüs-i Şerif'in kutsallığını ihlal etmesi ve Filistin halkına yönelik saldırı ve tehditlerin artmasıyla aynı zamana denk gelen BAE, Holokost tarihinin eğitime dahil edildiğini duyurdu. Bugün Pazar günü bir İsrail heyeti, normalleşme zirvesi Negev Zirvesi'ne katılmak üzere Abu Dabi'ye geliyor.

Uluslararası Siyonist kanal "i24", Arap dünyasındaki ilk ve tek Holokost Müzesi'nin Dubai'de kurulmasıyla başlangıca başladığını ve ABD'deki BAE Büyükelçiliğinin Holokost tarihi müfredatını okula dahil etme niyetini açıkladığını söylüyor.

İsrail heyeti Abu Dabi'ye gidiyor
Siyonist kanal "I24" ayrıca, Ulusal Güvenlik Bakanı Ben'in işgali nedeniyle son günlerde İsrail ile BAE arasında hüküm süren gerginliğe rağmen, bir İsrail delegasyonunun bugün Pazar günü Birleşik Arap Emirlikleri'ne gelmesinin beklendiğini söyledi. Tapınak Dağı'na Gvir. Üst düzey İsrailli yetkililerden oluşan bir heyetin, Fas'ta yapılacak Negev Normalleşme Forumu'nun bir sonraki toplantısına hazırlık olarak bugün Abu Dabi'ye gideceğini belirtti.

İbranice "Haaretz" gazetesi, İsrail'in Abu Dabi delegasyonunda Dışişleri Bakanlığı Genel Müdürü Alon Auschwitz ile tarım, sağlık, istihbarat, turizm, enerji, eğitim ve ekonomi dahil olmak üzere diğer bakanlıkların müdürlerinin yer aldığını bildirdi. , Milli Güvenlik Komutanlığı ve Su Kurumu temsilcilerinin de onlarla birlikte seyahat etmesi planlanıyor.