Aslanlar Yuvası Direniş Grubu : Eskiden Olduğumuzdan Çok Daha Güçlüyüz

Aslanlar Yuvası Direniş Grubu : Eskiden Olduğumuzdan Çok Daha Güçlüyüz

Filistinli "Black's Den" grubu, İsrail güçlerinin Cuma sabahı Eski Nablus Şehri'ne baskın düzenleyip burada bir çocuğu tutuklaması ve Tel Aviv'i operasyonlarını tekrarlamaması konusunda uyarmasının ardından bir bildiri yayınladı.

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER

Aslanlar yuvası , Cuma akşamı, İsrail işgal güçlerinin bu sabah Batı Şeria'nın kuzeyindeki Eski Nablus kentine yönelik saldırısına karşı çıktığını duyurdu ve sükunetin geri gelmeyeceğini ve ateşkes olmayacağını vurguladı.

"Aslanlar yuvası " grubu ise şöyle devam etti: "İşgalci devletin övdüğü sakinlik zamanı geri dönmeyecek. Bugün savaşçılarımız daha güçlü ve bugün mermilerimiz daha fazla. Her gün güçleniyoruz ve siz zayıflıyorsunuz. .Biz söyledik yine size söylüyoruz.Sizinle savaşımız uzun ve kayıplarınız çok ve bu sizin alışık olmadığınız bir şey." denildi.

Cuma sabahı İsrail güçleri, çoğu göz yaşartıcı gazdan boğulan düzinelerce Filistinlinin yaralandığı silahlı çatışmaların ortasında, Eski Nablus Şehri'ne baskın düzenledi ve orayı kuşatma altına aldı, bir evi kordon ve Ahmed el-Masri'yi tutukladı.

Filistin Haber Ajansı (Wafa), işgal ordusundan büyük bir askeri gücün, saldırıya karşı koymaya çalışan bir dizi genç adamla şiddetli çatışmaların ortasında, Nablus kentine birkaç bölgeden baskın düzenlediğini ve Eski Şehir'deki bir evi kuşattığını söyledi.

Filistin medyası ayrıca Cuma sabahı Nablus'taki Eski Şehir'e yapılan saldırı sırasında bir insansız hava aracının gaz bombaları attığına dair bir fotoğraf yayınladı.