Asgari Ücret ve Emekli Zammı Bekleyenlere Kötü Haber

Asgari Ücret ve Emekli Zammı Bekleyenlere Kötü Haber

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile olan görüşmesini aktararak emekli maaşı ve asgari ücrete ilişkin kulis verdi.

TGRT Haber sunucusu Cem Küçük canlı yayında, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile yaptığı görüşmeyi aktardı. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan ile Mehmet Şimşek arasında bir sıkıntı olmadığı bilgisini aldığını söyleyen Cem Küçük, " Erdoğan ile arası değil iddialarının gerçeği aktarmadığını söyledi." ifadelerini kullandı.

ASGARİ ÜCRETTE BEKLENTİ DÜŞÜK
Asgari ücrette zam oranının enflasyon kadar olacağı kulisini alan AKP'ye yakın TGRT Haber sunucusu Cem Küçük, "Asgari ücrette ise enflasyon neyse o verilecek. Ekstra bir şey beklenmez." kulisini verdi.

İşte, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile görüşen Cem Küçük'ün o sözleri:

"Memurlar için bir çalışma yapılıyor. Emekliler için bir düzenleme üzerinde çalışılıyor. Enflasyonun üzerinde bir zam verilecek gibi duruyor. Rakamı bilmiyoruz. Son rakamı Erdoğan söyleyecek. Taviz vermemek lazım. Türkiye'nin bunu kaldıracak hali kalmadı. Emekliler için olabilecek en iyi şey verilecek. Asgari ücrette ise enflasyon neyse o verilecek. Ekstra bir şey beklenmez. Erdoğan ile arası değil iddialarının gerçeği aktarmadığını söyledi. Dövize ihtiyaç var. Dün de Fransa'ya gitti."