Mehmet GÖKTAŞ

Mehmet GÖKTAŞ

Amerika'yı Siyonizm mi yıkacak?

Amerika'nın siyonizmle olan bu birlikteliği, böylesine iç içe oluşu kesinlikle kendisine bir hayır getirmeyecektir.

Siyonistler Amerika'da bizim tahminlerimizin ötesinde bir güce sahiptirler.

Yahudi lobilerinin desteğini almayan hiçbir aday kesinlikle başkan seçilememektedir.

Bugün Trump'ın bize göre bu aptalca kararına Amerika'da ciddi anlamda hiçbir siyasi kuruluş bu yüzden karşı çıkamamaktadır.

Aslında bugün muhalefette bulunan Demokratlar için bu aptalca karar tepe tepe kullanabilecekleri büyük bir fırsat iken onlar da ağızlarını açamıyorlar. Biliyorlar ki Yahudilerin desteğini almayan hiç kimse iktidara gelemez.

Demek oluyor ki Amerika siyonizme, Yahudilere mahkumdur.

Biz de bu noktadan hareket ederek acaba Amerika'yı siyonizm mi yıkacak? Amerika'yı olmasa bile en azından Trump denilen şarlatanı Siyonizm mi alaşağı edecek diyoruz.

Müslümanlar olarak bizzat kendimiz işin faili olmadan başkalarından bir şeyler bekleme hastalığına yakalanmış olabiliriz ve şu söyleyeceklerim de bu cümleden boş beklentiler olarak görülebilir.

Fakat bizler Allah Teâla'nın geçmiş ümmetler hakkındaki sünnetini, toplumları bir birleriyle def etme kanununu, özellikle israil oğulları hakkındaki sünneti üzerinde iyi düşündüğümüzde bu noktadan hareketle yarınlar için bir şeyler söyleyebiliriz.

Bu sünnete göre israil bir alevdir, arada sırada kabaran ve etrafına zarar veren bir alevdir.

Ve bu alev her ne zaman kabarırsa Allah Teâla onu söndürecek birilerini onların üzerine göndermiş ve göndermeye devam edecektir.

“Rabbin, kıyamet gününe kadar onlara en ağır cezayı verecek kimseleri üzerlerine göndereceğini kesin bir şekilde ilan etmiştir…”(7/167)

Bu durumda Amerika Siyonizm'i bekleyen felakete ortak olacaktır.

 

Sözle ve bir takım gösterilerle de olsa bugün dünya yine ayağa kalkmış durumdadır.

Dikkat etmişseniz nice zamandır Siyonist terör devleti Filistin'de bir zulüm icra etse dünyanın birçok yerinde protesto eylemleri yapılırken yakılan, çiğnenen israil bayraklarının yanında mutlaka Amerikan bayrağı da yakılmakta, çiğnenmektedir.

Siyonistler bugün Amerika'ya güç veren bir topluluk olmaktan çok, onun sırtında bir kambur durumuna gelmiştir.

Artık bu kamburdan kurtulmak isteyecekleri günün yakın olduğuna inanıyorum. Düne kadar Siyonistler Amerika için bir güç, bir enerji, hatta kuruluşunda katkısı olan bir ortak konumunda olabilirler.

Fakat Filistin gerçeği göstermiştir ki siyonisler Amerika için bir yüz karası, bir utanç vesilesidir. Bundan kurtulmanın yollarını arayacaktır.

Fakat bazı kamburlar vardır ki atılacak durumda değil, vücuttan ayrılamaz hale gelmiştir. Yani kendisiyle birlikte vücudun da sonu gelmiş demektir.

Kudüs'ün kurtuluşu, Mescid-i Aksa'nın kurtuluşu niçin bu kadar zor görünüyor diye düşünenlere diyoruz ki; evet zordur, çünkü israilin mağlubiyeti Amerika'nın da hükmen mağlubiyeti sayılacaktır,

doğruhaber

Bu yazı toplam 1039 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar