AK Parti'de olağanüstü toplantı

AK Parti'de olağanüstü toplantı

İstanbul Başsavcılığı'nın talimatıyla başlatılan ve 3 bakanın oğlunun da gözaltına alındığı dünkü operasyonun ardından Ak Parti Genel Merkezi'nde bugün önemli değerlendirmeler yapılıyor.

Hükümetten gizli tutulan operasyonla ilgili Ak Parti genel merkezindeki toplantıya, oğlu gözaltına alınanlar arasında yer alan İçişleri Bakanı Muammer Güler de katıldı.

Ankara'nın resmi gündemi bugün dış politika ağırlıklı. Moldova Cumhurbaşkanı Nicolae Timofti, Çankaya Köşkü'ndeki temaslarının ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile saat 15.00'de görüşecek. Erdoğan'ın, Macaristan Başbakanı Victor Oban ile görüşmesi ise saat 16.25'te.

Milliyet.com.tr'de yer alan habere göre, operasyonun ardından bu gün Ak Parti'de gündemde olmayan bir toplantı yapılıyor. Toplantıya Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç, Beşir Atalay, Bekir Bozdağ ile İçişleri Bakanı Muammer Güler katıldı. Ak Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik ile Adalet Bakanı Sadullah Ergin de, parti genel merkezinde biraraya geldi. Başbakan Erdoğan'ın da parti genel merkezine gelmesi bekleniyor