Ak Parti Hükümeti’ne Çağrı: İstanbul Sözleşmesinden Vazgeçin

Ak Parti Hükümeti’ne Çağrı: İstanbul Sözleşmesinden Vazgeçin

Ak Parti Hükümeti’ne çağrı: LGBT’yi meşrulaştıran İstanbul Sözleşmesi’nden vazgeçin!

Dün başlayan sözde LGBT Onur Haftası’na destek için onlarca CHP’li belediye destek tweeti attı.

Bunun üzerine de Ak Parti’li belediyeler karşı hamle olarak ‘Ailemiz Her Şeyimiz’ hashtagi ile tweetler attı. Vatandaşın da desteği ile dün akşam ifsad projesine karşı binlerce tweet atıldı.

Konu ile ilgili dün akşam sosyal medyada hükümete çağrılar yapıldı. Bu çağrıların en önemlisi de, AB’ye girmek adına 2010  senesinde imzalanan İstanbul Sözleşmesi’nin iptali yönünde oldu.

İstanbul Sözleşmesi, insanın varlık sistemine savaş açarcasına her türlü cinsel yönelimi yasal güvence altına alıyordu.

LGBT ve cinsel yönelimi kimler destekliyor?

Öte yandan Türkiye'de konu ile ilgili birkaç isimden biri olan Ahmet Hakan Çakıcı, eşcinsellerin bundan 100-200 sene önceye kadar Avrupa'da aşağılandığını ve hiçbir değerleri olmadığını söyleyerek 'Neden kıymete bindiler? Çünkü kapitalistlerin aileyi dağıtmak için daha güzel bir malzemesi olamazdı. Kapitalizme karşı son direniş kalesi olan aile, LGBT gibi fıtrata ve insanın varlık sistemine aykırı bir proje ile adım adım çözülecekti. Bugün baktığımızda LGBT projesini destekleyenlerin başında dünyadaki kapitalist unsurlar geliyor. Dünya Bankası'ndan, Soros Vakfı'na, Rockefeller Vakfı'na kadar insan haklarıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan insanlık düşmanları bu projenin arkasında duruyorlar, büyük fonlar aktarıyorlar' diye konuştu.