Ahmedi Nejat"ın ABD"ye Nasıl Kafa Tuttuğu Şimdi Anlaşıldı!

Ahmedi Nejat"ın ABD"ye Nasıl Kafa Tuttuğu Şimdi Anlaşıldı!

“Dünyada seferi gibi olabilen” dünyaya bel bağlamayan, halkı gibi yaşayan liderler demek ki halkından aldığı destekle Rabbine güvenerek bütün tağutlara “La” diyebilme gücünü ve cesaretini kendilerinde hissedebiliyor

    


     Onlar öyle kimselerdir ki, şâyet kendilerine yeryüzünde imkan ve iktidar versek, namazı dosdoğru kılar, zekatı verir, iyiliği emreder ve kötülüğü yasaklarlar. Bütün işlerin âkıbeti Allah"a aittir.(Hacc 41)


Ele geçen fotoğraflardan sonra gerçek anlaşıldı. Firavun gibi yaşayıp Musa(a.s) gibi konuşmanın Firavunlara asla tesir etmeyeceğini karelerle anlatan fotoğraflar İslam tarihini okuyan bir çok mü"minin zihninde hatıralar tazeledi. Kırk yamalı raşid halifelerin Kisra ve Kayser"i nasıl dize getirip saltanatlarını sarstığını hatırlayıverdik.


ahmedi nejat                                        image006.jpg


 


                   image010.jpg


 


          "Dünyada seferi gibi olabilen" dünyaya bel bağlamayan, halkı gibi yaşayan liderler demek ki halkından aldığı destekle Rabbine güvenerek bütün


tağutlara "La" diyebilme gücünü ve cesaretini kendilerinde hissedebiliyor


 


 


                            image008.jpg


Ne diyelim. Maşallah, tebarekallah. Darısı diğer İslam halklarının başına olur inşallah. Birazda bizde kabahat galiba "Yahu bizim Musa diye ortaya çıkanlar neden Firavun saltanatı yaşıyor" diye kendimize bir an sormamız gerekmiyor mu?      

 

 

Tevhidhaber