Abdurrahman Dilipak, Erdoğan'la En Son Ne Zaman Görüştüğünü Açıkladı! Bana Edepsiz Diyen Birini Aramam...

Abdurrahman Dilipak, Erdoğan'la En Son Ne Zaman Görüştüğünü Açıkladı! Bana Edepsiz Diyen Birini Aramam...

Dilipak, "Erdoğan'la en son ne zaman görüştünüz" sorusunu da yanıtladı.

AKP iktidarına eleştiriler getiren gazeteci- yazar Abdurrahman Dilipak, Halk TV'de Gözde Şeker'in sunduğu Söz Sende programına katıldı.

Muhafazakarların lüks ve şatafatlı yaşam tarzına eleştirilerde bulunan Dilipak, lüks yaşam ve altın varak görüntülerinin bir kirlenme yaratıp yaratmadığı sorusunu şöyle yanıtladı:

"Bunlar sonradan görmüşlüğün, açlığın, edepsizliğin, görgüsüzlüğün göstergesi. Toplumun dine yaklaşımını olumsuz etkiliyor. Ahlaktan uzaklaştıktan sonra hakikatı bulmaları mümkün değil.

AKP içinde konuşmasalar bile yüzde 70'e yakın bir kesim bu gidişin yanlış olduğunu ve bir sözüm bulmaları gerektiğini düşünüyorlar. AKP beni mahkemeye veriyor ama tek bir AKP'liden tek bir sitem duymadım. Şikâyet edenler troller.

Abdurrahman Dilipak, Barış Terkoğlu'nun "Erdoğan'la en son ne zaman görüştünüz" sorusunu da yanıtladı.
Dilipak "İl başkanlarını toplayıp "Bir edepsiz ağzımıza almaktan haya edeceğimiz sözlerle bize saldırıyor" dediği günden beri aramadım. Bana edepsiz diyen birisiyle ben neden görüşeyim?" diye konuştu.

Abdurrahman Dilipak, AKP iktidarına "Gitti gidiyor, geleceği görmek için kahin olmaya gerek yok" uyarısında bulunmuştu.

AKP Genel Başkanlığı, İktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak'a, 500 bin TL'lik tazminat davası açmıştı.