18 Aylık Bebeği Yakarak Şehid Eden İsrail 'Halkı'

18 Aylık Bebeği Yakarak Şehid Eden İsrail 'Halkı'

Siyonist rejimin işgal ettiği topraklara gasıp politikaları gereği yerleştirdiği Yahudi yerleşimcilerin terörist olduklarını hatırlatmak için bir örnek...

Batı Yaka'da Duma bölgesinde Filistinlilerin oturduğu bir eve baskın düzenleyip evi ateşe veren Yahudi yerleşimciler 31 Temmuz 2015'de 18 aylık Ali Bebeği vahşice katletmişti.

Hali hazırda ülkemizde tartışma malzemesi olan İsrail ile ilişkilerin düzeltilmesi üzerine Ak Parti sözcüsü Ömer Çelik'in "Kuşkusuz, İsrail halkı Türkiye'nin dostudur. Bizim şimdiye kadar eleştirimiz, İsrail hükümetini aşırı davranışa dönüktür." sözlerine bir cevap niteliği taşıyan bu katliamın üzerinden henüz 6 ay geçmedi.

İsrail Dost mu değil mi tartışmalarının yapıldığı şu günlerde tekrar belirtmek isteriz ki direnişin yanındayız, siyonizmin tam karşısındayız.

İsrail dostlarını üzecek haberleri çok yakın bir zamanda vereceğiz. Dost düşman hazır olsun.

Bu arada siyonistlerin katliamları devam ederken "Halk" olarak görülen işgalcilerin teröristlikleri de bir takipçimizin göndermiş olduğu ibretlik görüntülerde açıkça gözüküyor.

Görüntüler de bir grup Yahudi terörist ellerinde bıçaklarla yakılarak şehid edilen Ali bebeğin fotoğraflarını taşıyıp ellerindeki bıçakları resimlere saplayarak eğleniyor.

Bıçak Dooabsh resmi yatıyor

Haberi ise Siyonist rejim devlet kanallarından kanal 10 masumiyet kılıfıyla vererek "Yahudi aşırıcıların" nefreti "İsrail devletinin" üzerine çektiğini ve bu durumdan kendilerinin de rahatsız oldukları mesajı vererek propaganda yapması da gözlerden kaçmadı.

Oysa bebeğin katillerine hiçbir ceza vermeyen siyonist devlet, 6 ay Batı Yaka'ya girmeme cezası vererek katillerden hiç de rahatsız olmadıklarını göstermişti.