"Zindanlarda da olsak kutlayacağız"

Hamas’ın ümmete cihad ve şehadet şuurunu geri getirdiğini belirten Esirler: “Askıda da Olsak Hamas’ın Kuruluş Yıldönümünü Kutlayacağız”

Filistin Enformasyon Merkezi


Siyonist zindanlarda bulunan İslamî Direniş Hareketi (Hamas)'a mensup esirler, hareket mensuplarına yapılan bütün baskı ve saldırılara rağmen İslamî Direniş Hareketi'nin kuruluş yıldönümünü kutlayacaklarını söyledi.

Siyonist zindanlarda bulunan Esirler Yüksek Kurulu, Abbas milislerinin Batı Yaka'da Hamas mensuplarına yönelik sürdürdüğü ve son günlerde yoğunluğu daha da artan operasyonlar üzerine bugün (12 Aralık Cumartesi) yayınladığı bildiride şöyle dedi:

"Batı Yaka'da Hamas'ın yüzlerce lider ve mensubu tutuklanmasına rağmen, Filistin halkı Hamas'ın kuruluş yıldönümünü kutlayacaktır. Filistin halkı, erkekleri, kadınları, yaşlıları ve çocukları Cuneyd, Beytunya, El-Halil, Nakab ve Mecdo hapishanelerinde işkence askılarında da olsalar Dayton'a ve onun emrindeki adamlara rağmen Hamas Hareketi'nin kuruluş yıldönümünü kutlayacaktır".

Esirler Yüksek Kurulu, yayınladığı bildirinin devamında ayrıca şunları ifade etti: "Hamas Hareketi, Filistin halkına olduğu kadar İslam ümmetine de cihad ve şehadet ruhunu geri getirdi. Siyonistlerle olan savaşımızda Hamas bir dönüm noktasıdır. Abbas ile Fetih'in Batı Yaka'da yapılacak etkinlikleri engelleme çabaları gerçekleri örtemez. Onların bu tutumu özgürlükleri bastırma ve muhalif sesleri susturma çabasıdır".


Filistin Haberleri