Zaman Yazarından Cemaate Şok: Oyum Erdoğan'a!

Başbakan Erdoğan'ın Köşk adaylığını resmi olarak açıklanmasından sonra cemaat cephesi ilk firesini verdi bile. Zaman yazarı Twitter'dan Erdoğan'a oy vereceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AK Parti'nin adayının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olması medyada da ilginç yankılar alıyor.

Zaman gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, Erdoğan'ın adaylığının resmi oalrak açıklanmasından sonra Twitter'da kime oy vereceğini açıkladı.

CEMAAT İLK FİRESİNİ VERDİ BİLE!

AK Parti ile cemaat arasındaki kavgada hükümete yakın tutumuyla dikkat çeken Gülerce Köşk seçimlerinde Erdoğan'a oy vereceğini duyurdu. Gülerce, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Sayın Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı adaylığı milletimiz, ülkemiz ve devletimiz için hayırlı olsun. Ben de oyumla kendisini destekleyeceğim." diyerek cemaatin şimşeklerini şimdiden üzerine çekti.

Güncel Haberleri

CHP'li başkandan Starbucks paylaşımı: Kahve Keyfi!
Bilal Erdoğan: Geçmişte Müslümanlara soykırım yapıldı. Artık yapamazlar; çünkü Erdoğan var.
Atasoy Müftüoğlu: ABD'de İran Karşıtlığının Temellerinin Atıldığı Kritik Toplantı
Tom Barrack'tan Epstein itirafı
Arıkan'dan Cumhurbaşkanlığı kararnamesine tepki: Türkiye, İran'a karşı İsrail'e lojistik mi sağlayacak?