Yüzlerce Aktivist İstanbul'da

Şeyh Raid Salah Mavi Marmara'da sabah namazı kıldıracak.


İsrail ablukası altında yaşam mücadelesi veren Gazze'ye insani yardım ulaştırmak için yola çıkan Özgürlük Filosu'na İsrail ordusunun yaptığı saldırının üzerinden iki yıl geçti.

YÜZLERCE AKTİVİST İSTANBUL'DA

2 yıl önce Mavi Marmara'da yaşanan katliamı protesto etmek için saldırı sırasında gemide olan onlarca ülkeden yüzlerce aktivist, saldırının yıldönümünde İstanbul'da buluşacak.

İHH İnsani Yardım Vakfı, Mavi Marmara'ya İsrail saldırısının 2. yıl dönümünde saldırıları protesto etmek, şehitleri unutmadığını göstermek için dev bir yürüyüş gerçekleştirecek.

MAVİ MARAMARA RAİD SALAH SABAH NAMAZI KILDIRACAK

Haber5'in edindiği bilgilere göre, İHH İnsani Yardım Vakfı öncülüğünde 30 Mayıs akşamı 21.00'da Haliç Tersanesindeki Mavi Marmara'da sabaha kadar program olacak. Ömer Karaoğlu, Mikail ve Filistinli liderlerden Şeyh Raid Salah da katılacak. Filistinli liderlerden Şeyh Raid Salah Mavi Marmara'da sabah namazı kıldıracak.

vahdet haber

Güncel Haberleri

İran’dan Hürmüz Boğazı'nın kullanımına ilişkin açıklama
Prof. Dr. Hasan Hüsrev Hatemi Vefat Etti!
Prof. Norman Finkelstein: Trump kandırılmadı; emperyalist takvimi hatırlayın
İran'dan Erbakan paylaşımı: İsrail laftan anlamaz, güçten anlar
CHP'li başkandan Starbucks paylaşımı: Kahve Keyfi!