"Yolsuzluğa Bulaşanı Kenara Koyacağız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yolsuzluğa bulaşanı kenara koyacağız

umhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti il başkanları toplantısında teşkilatlara yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, 'Bu millete hizmette kalkıp da afedersiniz her türlü yolsuzluğa bulaşan mı var, kenara koyacağız' ifadelerinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da, AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, 'parti içerisinde ve devlet kademelerinde yolsuzluk yapanları kenara koyacağız' dedi.

Erdoğan, konuyla ilgili şu şekilde konuştu:

'Daha çok çalışarak, en iyi kadroları göreve getirerek, daha çok proje üreterek, icraat yaparak milletimizden aldığımız desteği daha da yukarılara çıkarmanın gayreti içinde olmalıyız. Bunu sadece partim için söylemiyorum.

Teknokratıyla, bürokratıyla bu yürüyüşe ayağını uyduramayan kim varsa, başta bakan arkadaşlarım olmak üzere, bunların hepsini kenara koymamız lazım. Bakanlarımızın bu konudaki kararlılığı çok önemli.

Bu yürüyüşe ayak uyduramıyor mu, kenara koyacağız. Engel mi oluyor, kenara koyacağız. Bu millete hizmette laubalilik mi yapıyor, kenara koyacağız. Bu millete hizmette kalkıp da afedersiniz her türlü yolsuzluğa bulaşan mı var, kenara koyacağız. Buralarda dikkatli olmaya mecburuz.'

Güncel Haberleri

Ekrem İmamoğlu: Hamas terör örgütüdür
Perinçek: ABD, Türkiye'yi AK Parti-CHP koalisyonuna hazırlıyor
KDV Oranları Arttı! Karar Resmi Gazetede Yayımlandı
Turgut Özal'a Sunulan “Gizli” Damgalı Belge Hurdacıdan Çıktı
Suudi Arabistan, 15 aydır hukuksuzca alıkoyduğu akademisyen Muhammed Ali Çağlar'ı serbest bıraktı