Yıldırım ile Bahçeli 'Yeni Anayasa' İçin Görüşecek

Başbakan Yıldırım, yeni anayasa çalışmaları kapsamında yarın öğleden sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yle görüşeceğini açıkladı.


Başbakan Yıldırım, yeni anayasa çalışmaları kapsamında yarın öğleden sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yle görüşeceğini açıkladı.

Binali Yıldırım, bazı yabancı misyon temsilcilerinin HDP grup toplantısına katılması ile ilgili olarak, 'Büyükelçilerin fikri neyse zikri de o. Büyükelçilerin görevi bölücülere destek vermek değil, görev yaptıkları ülkenin hükümranlık haklarına saygı duymaktır. Onun için sorumlulukları çerçevesinde görevlerini yapmalarını bekleriz.' ifadelerinde bulundu.
Yıldırım, yeni anayasa çalışmaları kapsamında yarın öğleden sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yle görüşeceğini bildirdi.
 

Güncel Haberleri

Bilal Erdoğan: Geçmişte Müslümanlara soykırım yapıldı. Artık yapamazlar; çünkü Erdoğan var.
Atasoy Müftüoğlu: ABD'de İran Karşıtlığının Temellerinin Atıldığı Kritik Toplantı
Tom Barrack'tan Epstein itirafı
Arıkan'dan Cumhurbaşkanlığı kararnamesine tepki: Türkiye, İran'a karşı İsrail'e lojistik mi sağlayacak?
Erdoğan’dan kritik karar: Yabancı ülkelere ait askeri malzemelerin transit geçişine izin!