Yemen Ensarullah Hareketi'nden Mescid-i Aksa baskınına tepki

Yemen Ensarullah Hareketi bir bildiri yayınlayarak, Siyonist Rejim’in dün Mescid-i Aksa’daki namaz kılanlara düzenlediği baskına tepki gösterdi.

Al Masirah TV kanalına göre, Yemen Ensarullah Hareketi yayınladığı bir bildiride Siyonist Rejim’in Mescid-i Aksa’daki namaz kılanlara düzenlediği vahşice saldırılarına tepki gösterdi.

Ensarullah tarafından yayınlanan bildiride şu ifadelere yer verildi:

“İsrail’in Filistinli namaz kılanlara saldırıları ve Mescid-i Aksa’ya saygısızlığını kınıyoruz. İsrail’in zorbalıklarına karşı kahramanca tepkileri için Filistin halkını övüyoruz.

İşgal altındaki Filistin’deki gelişmelere Arap ve İslam milletlerinin Filistin halkının istikrarını desteklemeleri için ciddi adımlar atmalarını gerektirir.

Filistin’deki son gelişmeler, düşmanın küstahlığına karşı Filistin halkının yanında olmayı ve hain rejimlere karşı durmayı zorunlu kılıyor.”

Yemen Haberleri

Batı medyası kabul etti: Yemen, Amerikan caydırıcılığını parçaladı
Yemen'de işgalci güçler birbirine girdi
Yemen Devrim Lideri: ABD ve İngiltere destekli Siyonist saldırganlık, sömürgeciliğin yeni evresidir
Ensarullah: Siyonist rejimin Suriye saldırısı tüm ümmete yönelik bir tehdit
Yemen Devrim Lideri: Siyonist rejimin cinayetleri bölgenin uyanışını hızlandırıyor