Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, MHP'nin, 7 Haziran'dan sonraki süreçte AK Parti'ye oyun oynamaya çalıştığını belirterek, "'AK Parti HDP ile birlikte hükümetin içerisine girip bir fotoğraf oluştursun da, zorda kalsın' diye bir kurnazlık yaptılar ama kendi aleyhlerine döndü" dedi.
TERÖRLE MÜCADELE
Akdoğan, gündeme dair değerlendirmelerde bulunurken şöyle konuştu: "Devlet hiçbir zaman uyumadı ve bunun gereğini de bugün yapıyor. Bakın Kuzey Irak'ta PKK'nın bilinen bütün hedefleri vuruldu. Yani gidip dağı taşı bombalama değil. Güdümlü füzelerle, doğrudan nokta atışlarla bu hedefler imha edildi ve örgüt, bizim o hedefleri bildiğimizi bilmiyordu. Ama hepsi vuruldu".
MEDYA OLUNCA YARGI DURACAK MI?
Akdoğan, Bugün gazetesi ve KanalTürk'e kayyum atanması konusunda ise "Meseleyi siyasallaştırmaları lazım ki buradan bir şey çıksın. Medyaya dönük bir operasyon olarak bunu takdim etmek de yanlış. Bir işin içerisinde medya olunca orada yargı duracak mı? Yani dokunulmazlık sahibi mi olacak?" dedi.
Yalçın Akdoğan: Tüm PKK Hedefleri Vuruldu
Yalçın Akdoğan, ''Örgüt bizim o hedefleri bildiğimizi bilmiyordu'' dedi.
Güncel Haberleri
Bilal Erdoğan: Geçmişte Müslümanlara soykırım yapıldı. Artık yapamazlar; çünkü Erdoğan var.
Atasoy Müftüoğlu: ABD'de İran Karşıtlığının Temellerinin Atıldığı Kritik Toplantı
Tom Barrack'tan Epstein itirafı
Arıkan'dan Cumhurbaşkanlığı kararnamesine tepki: Türkiye, İran'a karşı İsrail'e lojistik mi sağlayacak?
Erdoğan’dan kritik karar: Yabancı ülkelere ait askeri malzemelerin transit geçişine izin!