Ülkücüler Sokağa İniyor

Ülkü Ocakları temsilciliklerinin bu akşam yaşamını yitiren askerler için aynı anda yürüyüş düzenleyeceği öğrenildi.

Ülkü Ocakları'nın bu akşam 'teröre' karşı protesto yürüyüşünde bulunacakları öğrenildi. Yürüyüşlerle İlgili detaylı bilgi için ise Ülkü Ocakları İl Başkanlıkları adres gösterildi.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz yaptığı açıklamada, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nın yurt genelindeki tüm il, ilçe ve belde temsilciliklerinin bugün saat 19.00'da "Şehide Saygı, Teröre lanet" yürüyüşü yapacağını bildirdi. Kılavuz yürüyüşlere tüm halkın davetli olduğunu bildirdi.

Ankara'daki yürüyüşün saat 18.30'da Beşevler Meydanı'nda başlayacağı, saat 19.00'da Güven Park'ta Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz'un basın açıklaması yapmasıyla tamamlanacağı öğrenildi.

Güncel Haberleri

Bilal Erdoğan: Geçmişte Müslümanlara soykırım yapıldı. Artık yapamazlar; çünkü Erdoğan var.
Atasoy Müftüoğlu: ABD'de İran Karşıtlığının Temellerinin Atıldığı Kritik Toplantı
Tom Barrack'tan Epstein itirafı
Arıkan'dan Cumhurbaşkanlığı kararnamesine tepki: Türkiye, İran'a karşı İsrail'e lojistik mi sağlayacak?
Erdoğan’dan kritik karar: Yabancı ülkelere ait askeri malzemelerin transit geçişine izin!