Türkiye Gazetesinden Mezhep Fitnesi

Yıllardan beri Müslümanlar arasındaki birliğe fitne yayınlarıyla engel olmak isteyen Türkiye Gazetesi, dünkü nüshasında da şaşırtmadı.

Yıllardan beri Müslümanlar arasındaki birliğe fitne yayınlarıyla engel olmak isteyen Türkiye Gazetesi, dünkü nüshasında da şaşırtmadı.

Gazetenin 4 Mart tarihli çengel bulmacasında ‘Sapık Bir Mezhep’ diye sorulan sorunun cevabı ‘Şii’ olarak yayımlandı.

Gazetenin mezhepçi yayınlarına tepki gösterenler, daha önce de yayınladıkları kitap, dergi ve gazetelerde Seyyid Kutub, Mevdudi ve İmam Humeyni gibi güzide şahsiyetleri hedef aldıklarını hatırlattı.

İslami vahdeti savunan Erbakan Hoca ve son olarak Diyanet İşleri Eski Başkanı Mehmet Görmez de Türkiye Gazetesi'nin her zaman kara listesindeydi.

Güncel Haberleri

ABD İran İHA'sını düşürdü iddiası
Bahçeli: Anadolu huzura, Öcalan umuda, Ahmetler makama ve Demirtaş yuvasına dönünceye kadar...
Trump'ın "Barış Kurulu" oyunu: Gazze'de Amerikan vesayeti hedefi
Bill Gates Epstein ile Pandemi Kurgulamış!