Tunceli, Elazığ ve İstanbul'da PKK Operasyonu

Tunceli, Elazığ ve İstanbul'da düzenlenen operasyonlarda terör örgütü PKK üyesi olduğu iddia edilen 10 kişinin yakalandığı bildirildi.

Tunceli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Tunceli il merkezinde “bombalı eylemlerde bulunmak, örgüt adına vergilendirme yapmak, terör örgütüne yardım ve yataklık yapmak” suçlarından arananların yakalanmasına yönelik Tunceli, Elazığ ve İstanbul emniyet müdürlüklerinin ortaklaşa yürüttüğü operasyonda Tunceli'de 3, Elazığ'da 6, İstanbul'da 1 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Açıklamada, operasyonda ayrıca, gözaltına alınanların birinin ailesinin ikametinde yapılan aramada eylem amaçlı kullanılmak üzere 1 adet otomatik silah, 2 adet bu silaha ait şarjör, 40 adet fişek ve 3 adet el bombası ele geçirildiği kaydedildi.

Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edilen 10 kişiden 5'inin tutuklandığı, 5'inin ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı bildirildi.

Güncel Haberleri

İŞGALCİ İSRAİL, BATI ŞERİA’DA 34 YENİ YERLEŞİM PLANINI ONAYLADI
İRANLI KOMUTAN MUSAVİ'NİN SON MESAJI ORTAYA ÇIKTI
Devrim Muhafızları küçük kız çocuğun isteğine kayıtsız kalmadı! Pembe füze...
Levent'teki İsrail Konsolosluğu yakınında silahlı çatışma: 2 kişi etkisiz hale getirildi
Levent Gültekin: İran, ABD'nin Yenilmez Olduğu Algısını Sarstı