Tekfirci Vahşeti (FOTO )

Irak'ın en büyük ikinci kenti Musul'u terör örgütü DAEŞ'den temizlemek için başlatılan operasyon, bugün sonunda beşinci ayını dolduruyor.

Irak'ın en büyük ikinci kenti Musul'u terör örgütü DAEŞ'den temizlemek için başlatılan operasyon, bugün sonunda beşinci ayını dolduruyor.

Kenti ikiye bölen Dicle Nehri'nin batısındaki mahallelerde ilerleyen Ordu birlikleri, teröristlerden geriye kalan bir toplu mezar buldu.

DAEŞ'den son dönemlerde kurtarılan bölgedeki toplu mezarda iki düzine cesede ulaşıldı. Topraktan çıkarılan cesetlerin çoğu çocuklara aitti.

Amerikan Associated Press (AP) foto muhabiri Christian Stephen'in fotoğraflarında, battaniyelere sarılan cesetler yer alıyor. Battaniyeyi kaldırıp bir bebeğe bakan Iraklı polis, dayanamayıp yere çöküyor ve ellerini başının arasına alıyor.

Irak Haberleri

Irak Direnişi: Hürmüz zorla açılırsa petrol platformları kalmaz
Irak İslami Direnişi, İşgalci ABD’ye Karşı Operasyonlarını Sürdürüyor
“Göze Göz” Mesajı: Irak Direnişi Bölgesel Sınırları Kaldırmakla Tehdit Etti
Irak İslami Direnişi'nden işgalci Amerikan üslerine 19 operasyon