Tekfirci Teröristlerden Küstah Türkiye Açıklaması

Türkiye'ye tehditler savuran El Kaide bağlantılı IŞİD lideri Ebu Bekir Bağdadi, büyük tepki toplayacak cümleler kullandı.

rak Şam İslam Devleti (IŞİD) Lideri Ebu Bekir Bağdadi, Türkiye’yi tehdit etti. Bağdadi, “Çok geç kalmadan Erdoğan bize bağlılık yemini etsin” dedi. 

"ERDOĞAN BİZE BAĞLILIK YEMİNİ ETSİN"

Merkezi Londra’da bulunan El Kudüs Gazetesinin haberine göre, Irak Şam İslam Devleti (IŞID) Lideri Ebu Bekir Bağdadi, tehdit içerikli bir çağrıda bulunarak, “Çok geç kalmadan Erdoğan bize bağlılık yemini etsin, çağrısında bulunuyorum” dedi. 

"TÜRK ASKERİNİN ETİ LEZZETLİDİR!"

Bağdadi, “Erdoğan’ın bu çağrımıza kulak vermemesi durumunda, Süleyman Şah Türbesindeki mezar taşları tahrip etmekle başlayacağız, Türk Asker’in eti lezzetlidir, Türk askeri öldürmek bizim için zevkli olacaktır. Vakit geçmeden uzattığımız eli Türkiye’nin boş çevirmeyeceğini umut ediyoruz, Suriye halkı için ön zafer olacaktır, zafere giden yolun buradan geçtiğine inanıyoruz” dedi.
El Bağdadi Suudi Arabistan’ı ve Katarı da tehdit etti. El Bağdadi, Suudi Arabistan ve Katar’ın Suriye politikasındaki tutumunu derhal değiştirmesini ve değiştirmemeleri durumunda sıranın kendilerine geleceğini söyledi.

Güncel Haberleri

Prof. Norman Finkelstein: Trump kandırılmadı; emperyalist takvimi hatırlayın
İran'dan Erbakan paylaşımı: İsrail laftan anlamaz, güçten anlar
CHP'li başkandan Starbucks paylaşımı: Kahve Keyfi!
Bilal Erdoğan: Geçmişte Müslümanlara soykırım yapıldı. Artık yapamazlar; çünkü Erdoğan var.
Atasoy Müftüoğlu: ABD'de İran Karşıtlığının Temellerinin Atıldığı Kritik Toplantı