TBMM Dikmen kapısı girişine gelen bir ailenin 3 ferdi, 36 aydır kayıp olan kızlarının bulunması için kendilerini yakmaya çalıştı. 8 Ocak 2011 günü Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na girecek ablasına, Ankara Sincan Lisesi'nden form almak için evden çıkan Melike Toyguncu (14), iddiaya göre 3 kişi tarafından kaçırıldı ve bir daha onu gören olmadı. Melike'den 36 aydır haber alamayan baba Mahmut Toyguncu, anne Fatma Kırıcı ve oğulları son çare olarak TBMM Dikmen kapısına gelerek üzerlerine yanıcı madde dökerek kendilerini yakmaya çalıştı.
Polis ekiplerinin son anda müdahalesi sonucunda yanmaktan kurtulan aile gözaltına alındı. Gözaltı sırasında aile bireyleri "Cumhurbaşkanına, Başbakana sesleniyoruz kızımız bulunsun" diye bağırdı. Gözaltına alınan aile fertleri Meclis Polis Noktasına götürüldü.
TBMM Önünde Hareketli Dakikalar
TBMM Dikmen girişinde 3 kişi kendini yakmaya çalıştı. TBMM Dikmen girişinde kendilerini yakmak isteyen 3 kişiye polis ekipleri müdahale etti.
Güncel Haberleri
Prof. Norman Finkelstein: Trump kandırılmadı; emperyalist takvimi hatırlayın
İran'dan Erbakan paylaşımı: İsrail laftan anlamaz, güçten anlar
CHP'li başkandan Starbucks paylaşımı: Kahve Keyfi!
Bilal Erdoğan: Geçmişte Müslümanlara soykırım yapıldı. Artık yapamazlar; çünkü Erdoğan var.
Atasoy Müftüoğlu: ABD'de İran Karşıtlığının Temellerinin Atıldığı Kritik Toplantı