Suudi Arabistanlı hackerlar, Siyonist işgal rejiminde yayınlanan Yediot Aharonot gazetesinin internet sitesini çökerttiklerini açıkladı. Sitenin giriş sayfasına zafer işareti yerleştiren hacker, Filistin bayrağı renkleriyle "Palestine" yazdı.
Siyonist işgal rejimi basın-yayın organları, bugün (9 Şubat Çarşamba) konuyla ilgili yayınladıkları haberlerde Yediot Aharonot gazetesine ait ynetnews sitesinin Suudi Arabistanlı hacker tarafından saldırıya uğradığı için ikinci kez kapatıldığı bildirildi.
Kendisini "XÖmer" olarak adlandıran Suudi Arabistanlı hacker bu yılın başından itibaren Siyonist işgal rejimine ait önemli sitelere bir dizi saldırı düzenlemişti.
Suudi Arabistanlı hacker, bir süre önce binlerce Siyonistin kredi kartı bilgilerini ele geçirerek internette yayınladı. Siyonist işgal rejimi havayolları El Al ile Tel Aviv Borsası`nın internet siteleri de yine Suudi Arabistanlı hackerlar tarafından çökertilmişti.
Hamas sözcüsü Dr. Sami Ebu Zuhri, dünyanın dört bir yanındaki Filistin yanlısı hackerların Siyonist hedeflere olan saldırılarını artırmalarını isteyerek, Siyonist işgalciye ait internet sitelerine müdahale etmenin direnişlerinde yeni bir alan açacağını ve işgale karşı elektronik savaş başlatacağını söylemişti.
fiem