Suriye'nin Humus şehrinde kendilerinden bir süre haber alınamayan 3 Rus askerinin bulunması için PYD ile IŞİD arasında müzakerelerin yapıldığı bildirildi.
Londra merkezli Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, Humus'un kırsalındaki Tedmur bölgesinde devam eden çatışmalarda kaybolan 3 Rus askerin akıbetinin öğrenilmesi için PYD ile IŞİD arasında pazarlıkların yapıldığını duyurdu.
Bölgede 3 Rus askerine ulaşılamadığı, askerlerin akıbetlerinin öğrenilmesi için görüşmelerin sürdüğü ifade edildi.
Esed yönetiminin en güçlü destekçisi Rusya'nın, savaş uçaklarının yanı sıra askerleriyle de operasyonlara katıldığı belirtiliyor.
Suriye'de Kayıp Rus Askerleri için Müzakere
Suriye'nin Humus şehrinde uzun süredir kendilerinden haber alınamayan Rus askerleri için müzakereler yürütülüyor.
Suriye Haberleri
Siyonist rejim Suriye’yi abluka altına aldı, HTŞ izliyor
HTŞ Suriyesi'nde İsrail artık 'işgal keşfine' çıkıyor
İşgalci israil'in Suriye'ye Yönelik Saldırıları Sürüyor.
HTŞ'den Göstermelik Tepki!
Suriye’de güvenlik krizi derinleşiyor: Kaos 1157 can aldı