SONDAKİKA Tel Aviv'de 21 İsrailli Bıçaklandı

Siyonist rejimin saldırgan tutumuna karşılık bireysel eylemler devam ediyor...

Güncelleme: 11 21: Direnişin İsrail'i sarsan operasyonundan sonra Siyonist Emniyet Müdürlüğü tarafından tüm 'İsrail'de tam alarm pozisyonuna geçildiği açıklandı.

Siyonist basın kaynakları Tel Aviv'de bu sabah 23 yaşındaki bir Filistinli'nin Tulkarm'den içeriye sızarak bir otobüs içerisinde 12 İsrailli'yi bıçakladığını duyurdu.

Bacağından vurularak gözaltına alındığı belirtilen eylemcinin operasyonu sırasında 5 kişi şok geçirirken, 3'ü ağır 7 kişi de yaralandı.

Presstv ve Al Menar'a göre ise operasyon sırasında 16 İsrailli yaralandı.

Diğer taraftan, Siyonist rejim televziyonlarından Kanal 2 az önce vermiş olduğu bilgide operasyonda yaralananların 21'e yükseldiğini söyledi.

Siyonist Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman saldırının sorumlularının, İsmail Haniye, Mahmud Abbas, Raid Salah ve Hanin Zuabi olduğunu belirterek "ayaklanmaların arkasındayız" söylemlerinin bunun kanıtı olduğunu söyledi.

İşçi Partisi lideri İshak Herzog, ise, İsrailliler bugün kendilerini İsrail'de güvende hissetmiyorlar dedi.

Kaynak: Tevhidhaber.com

Filistin Haberleri

Kassam Tugayları komutanlarından Saad İsrail saldırısında şehit oldu
HAMAS: Aksa Tufanı, Filistin halkının özgürlük ve bağımsızlık yolundaki onurlu bir dönüm noktasıdır
Siyonistler Batı Şeria'da Soykırım Yapıyor!
Hamas: İsrail ateşkesi kasten baltalamaya çalışıyor
İşgalci ABD'den işgali yumuşatma açıklaması: İstikrar Gücü Hamas'la savaşmayacak