SONDAKİKA Diyarbakır'da Kanlı Saldırı

Diyarbakır'ın Çınar İlçesi'nde polis otomobiline düzenlenen silahlı saldırıda 1 polis ve 1 vatandaş hayatını kaybetti.

Diyarbakır'ın Çınar İlçesi'nde devriye görevi yapan polis otomobiline düzenlenen silahlısaldırıda 1 polis memuru hayatını kaybetti, yoldan geçen 1 kişi hayatını kaybetti, kişi de yaralandı.

Bugün saat 22.45'te Çınar İlçesi'nde devriye görevi yapan resmi polis aracına , kimliği belirlenemeyen bir terörist tarafından otomatik silahlarla ateş açıldı. Çevredekilerin buyuk korku yaşadığı saldırıda araçta bulunan 1 polis memuru ile yoldan geçen 2 vatandaş yaralandı. Saldırgan kaçarak izini kaybettirirken, durumu ağır olan ve ismi henüz açıklanmayan polis memuru ile 2 sivil vatandaş Diyarbakır Bölge Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan polis memuru Mehmet Uyar (30), tedaviye alındığı Diyarbakır Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan bir vatandaş ise hayatını kaybetti.

Polise saldıran, 2 kişiyi yaralayan PKK'lının yakalanması için operasyon başlatıldı.

Güncel Haberleri

Bilal Erdoğan: Geçmişte Müslümanlara soykırım yapıldı. Artık yapamazlar; çünkü Erdoğan var.
Atasoy Müftüoğlu: ABD'de İran Karşıtlığının Temellerinin Atıldığı Kritik Toplantı
Tom Barrack'tan Epstein itirafı
Arıkan'dan Cumhurbaşkanlığı kararnamesine tepki: Türkiye, İran'a karşı İsrail'e lojistik mi sağlayacak?
Erdoğan’dan kritik karar: Yabancı ülkelere ait askeri malzemelerin transit geçişine izin!