Siyonitler Şeyh Cerrah Mahallesine Baskın Düzenledi

İşgalciler , işgal altındaki Kudüs'ün Şeyh Cerrah semtinde tahliye ile tehdit edilen Salem ailesinin evinin yakınında toplanan Filistinlilere saldırdı.

TERCÜME HABER /TEVHİDHABER

Al- Mayadin muhabiri , bugün şafak vakti, yerleşimcilerin işgal altındaki Kudüs'ün Şeyh Cerrah semtinde tahliye ile tehdit edilen Salem ailesinin evinin yakınında toplanan Filistinlilere saldırdığını bildirdi.

Al- Mayadin muhabiri yerleşimcilerin Şeyh Cerrah Mahallesi'nin batısındaki Salem ailesinin evinin yakınında Filistinlilerin evlerine ve araçlarına taş attığını, mahalle sakinlerine biber gazı sıktığını bildirdi.

Fatima Salem, yerleşimciler ailesinin evinin etrafındakilere saldırdıktan sonra, yerleşimcilerin evini ateşe vereceği endişesini dile getirdikten sonra, Kudüslülere katılmaları ve onları desteklemeleri için çağrıda bulundu.

Yerleşimcilerin saldırılarına yanıt olarak, Şeyh Cerrah mahallesinde bir yerleşimciyi yaralayan bir baskın operasyonu düzenlendi.

"Hamas" hareketi ise işgali "bu müdahaleyi sürdürmenin sonuçları" konusunda uyardı ve bunu "işgal karşısında patlayacak olan fünyeleri kurcalamak" olarak nitelendirdi.

Hamas'ın Kudüs kentindeki sözcüsü Muhammed Hamada, "Sözde Ben Gvir liderliğindeki yerleşimcilerin gecenin köründe Şeyh Cerrah mahallesindeki halkımıza saldırması bariz bir saldırganlık ve oyundur. dedi

Filistin Haberleri

Gazze’deki Aşiretler: Yasir Ebu Şebab’ın sonu, halkına sırt çeviren herkes için beklenen bir akıbetti.
HAMAS: Yaser Ebu Şebab'ın akıbeti, işgalcilerle iş birliği yapan herkes için bir uyarıdır
Hizbullah: Siyonist rejim bütün İslam ülkeleri için tehdit
Siyonist rejim Refah Kapısı’nı şantaj aracına çevirdi
Filistinli direnişçiler bu akşam bir İsrailli tutuklunun cesedini teslim etti