Siyonistleri Korku Sardı: Feda Eylemleri Artacak

Siyonist Subay: “Önümüzdeki Günlerde Feda Eylemlerinde Artış Olacak”...

Siyonist işgal ordusundan üst rütbeli bir subay, Filistin topraklarında yaşanan son olayların ardından yaptığı açıklamada, önümüzdeki günlerde feda eylemlerinde artış olacağını söyledi.

Kanal-10 televizyonuna konuşan Siyonist subay, önümüzdeki günlerde feda eylemlerinde artış olacağını ve giderek bütün bölgelere yayılacağını ifade etti.

Siyonist subay, “Şu anda birçok yerde gençler Kudüs ve 1948 yılındaki işgal edilen Filistin topraklarındaki gençleri taklit ediyorlar. Eylemleri yapanlar ya eylemleri kendi aldıkları bir kararla uyguluyorlar. Ya da bıçaklama ve araçla ezme eylemlerine özenerek bunun aynısını yapmak istiyorlar. Buna karşı ordu Batı Yaka’daki varlığını güçlendireceği gibi, daha önce uyguladığı ev yıkma politikasına yeniden başlayacak. Bunların yanında İsrail’de çalışacak olanlara izin verme işi de zorlaştırılacak” dedi.

Siyonist Başbakan eylem yapanların evlerinin yıkılmasını isterken, Siyonist İç Güvenlik Bakanı da eylemlerin arkasında duran ve bunları destekleyen Hamas ve İslamî Cihad mensuplarının tutuklanması için yeni talimatlar verdi.

 

fiem

Filistin Haberleri

Yerleşimi Çetelerden Mağdur Tiyatrosu
İşgalci İsrail'den Kassam Tugayları Komutanına Alçak Suikast!
Direniş Refah'ta sıfır mesafeden 15 İsrail askerini avlıyor...
İşgalcilerden Hamas İtirafı: Bir Taburu Bile Yok Edemedik!
Ebu Ubeyde: İşgal cehenneme girdi...