Siyonistler Kabus Görüyor

BM Gazze kuşatmasını meşru gördüğü halde Türkiye bu kuşatmayı zorla denizden kırmaya kalkışıyor...

Başbakan Erdoğan'ın bundan sonra Gazze'ye insani yardım götürecek gemilere savaş gemilerinin de eşlik edeceğini söylemesinin işgal rejimini tedirgin ettiği belirtildi.

İstihbarattan sorumlu Siyonist Bakan Dan Meridor bugün yaptığı açıklamada, Erdoğan'ın yaptığı son açıklamaların çok tehlikeli ve kritik olduğunu belirterek "Fakat bu konuda sözlü tartışmalara girmiyoruz" dedi.

Meridor devamla şunları söyledi: "En doğrusu susmak, bekleyip görmek. Buna karşı sözlü tartışmalara girip saldırmak doğru değil. Ancak, BM Gazze kuşatmasını meşru gördüğü halde Türkiye bu kuşatmayı zorla denizden kırmaya kalkışırsa o zaman uluslararası kararları çiğneyen taraf Türkiye olur."

Frans Pres ajansına demeç veren Siyonist bir yetkili ise Türkiye'nin son tavrının son derece tehlikeli olduğunu dile getirdi.

Başbakan Erdoğan El-Cezire televizyonunun kendisiyle yaptığı röportajda bundan sonra Gazze'ye insani yardım götürecek gemilere savaş gemilerinin de eşlik edeceğini ifade etmişti.

Güncel Haberleri

İran, Amerikan F-35 savaş uçağının düşürüldüğünü açıkladı (FOTO)
İran’dan Hürmüz Boğazı'nın kullanımına ilişkin açıklama
Prof. Dr. Hasan Hüsrev Hatemi Vefat Etti!
Prof. Norman Finkelstein: Trump kandırılmadı; emperyalist takvimi hatırlayın
İran'dan Erbakan paylaşımı: İsrail laftan anlamaz, güçten anlar