İsrail güçlerinin, Kudüs'ün kuzeyinde "bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu" iddiasıyla Filistinli bir çocuğu öldürdüğü bildirildi.
İsrail Polis Sözcüsü Luba Samri'nin yazılı açıklamasında, İsrail güçlerinin, Kudüs'ün kuzeyindeki Antut Yahudi yerleşim biriminin girişinde "bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu" iddia edilen 13 yaşındaki bir çocuğa ateş açtığı ve çocuğun olay yerinde hayatını kaybettiği belirtildi.
İsrail'in Filistinlilere saldırıları ve Yahudi yerleşimcilerin Mescid-i Aksa'ya yönelik baskınları nedeniyle ekim ayından bu yana bölgede gerginlik giderek artarken, Batı Şeria ve Kudüs'ten hemen hemen her gün "İsraillilere bıçaklı veya araçla saldırı girişiminde bulunduğu" iddiasıyla vurulan Filistinlilerin ölüm haberleri geliyor.
Siyonistler bir Çocuğu Daha Öldürdü!
İsrail güçlerinin, Kudüs'ün kuzeyinde "bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu" iddiasıyla Filistinli bir çocuğu öldürdüğü bildirildi.
Filistin Haberleri
Hamas: Siyonist rejimle normalleşme Filistin'e ihanet olur
Gazze’de Sivil Savunma Subayı Şehid Oldu!
Gazze’deki Aşiretler: Yasir Ebu Şebab’ın sonu, halkına sırt çeviren herkes için beklenen bir akıbetti.
HAMAS: Yaser Ebu Şebab'ın akıbeti, işgalcilerle iş birliği yapan herkes için bir uyarıdır
Hizbullah: Siyonist rejim bütün İslam ülkeleri için tehdit