Siyonist İsrail Gazze'ye Saldırdı

İsrail'e ait uçakların bu sabah direnişe ait alanlara düzenlediği saldırılar nedeniyle Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerinde patlama seslerinin duyulduğunu söyledi.

 

İsrail'e ait uçakların bu sabah direnişe ait alanlara düzenlediği saldırılar nedeniyle Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerinde patlama seslerinin duyulduğunu söyledi.

İsrail uçaklarının kentin güneyindeki Bedir ve Kureyş alanlarına beş füze attığını, Gazze'nin kuzeybatısındaki El-Bahriyye alanına birkaç füze attığı ve Deir El-Belah kentinin batısına İzzeddin El-Kassam Tugayları'na ait Et-Tel alanına iki füze attığı ifade edildi.

Saldırılarda ölen ya da yaralanan olmadığını fakat büyük maddi hasar meydana geldiğini söyledi.

Bu arada işgal ordusuna ait helikopterlerin ve insansız hava araçlarının da Gazze denizi ve Han Yunus üzerinde uçtuğu, işgal donanmasına ait hücumbotların sahile yaklaştığı belirtildi.

İşgal ordusu dün akşam Gazze Şeridi'nden Sderot'a atılan iki füzenin engellendiğini ve Eşkol'a bir füze düştüğünü öne sürdü.

 

 

Filistin Haberleri

Hamas: Siyonist rejimle normalleşme Filistin'e ihanet olur
Gazze’de Sivil Savunma Subayı Şehid Oldu!
Gazze’deki Aşiretler: Yasir Ebu Şebab’ın sonu, halkına sırt çeviren herkes için beklenen bir akıbetti.
HAMAS: Yaser Ebu Şebab'ın akıbeti, işgalcilerle iş birliği yapan herkes için bir uyarıdır
Hizbullah: Siyonist rejim bütün İslam ülkeleri için tehdit