Siyonist Bakan İlk kez Fas'a Gidiyor

Siyonist Dışişleri Bakanı Tarihte İlk kez Fas'a Gidiyor

Fas medyası, İsrail Dışişleri Bakanı Yair Lapid'in Rabat ile Tel Aviv arasındaki diplomatik ilişkilerin yeniden başlaması kapsamında yarın Çarşamba günü Fas'a ilk resmi ziyaretini gerçekleştireceğini bildirdi.

Fas gazetesinin haberine göre Hespress, Dışişleri, Afrika İşbirliği ve Faslı Gurbetçiler Bakanı Nasır Bourita, İsrailli mevkidaşı Yair Lapid ile başkent Rabat'taki Dışişleri Bakanlığı karargahında görüşecek.

Bu ziyarette Fas ile İsrail arasında 22 Aralık'ta imzalanan mutabakat zaptını harekete geçirmenin yollarını görüşmenin yanı sıra birçok alanda ikili ilişkileri geliştirmek için anlaşmalar imzalanması bekleniyor.

Filistin Haberleri

Gazze’deki Aşiretler: Yasir Ebu Şebab’ın sonu, halkına sırt çeviren herkes için beklenen bir akıbetti.
HAMAS: Yaser Ebu Şebab'ın akıbeti, işgalcilerle iş birliği yapan herkes için bir uyarıdır
Hizbullah: Siyonist rejim bütün İslam ülkeleri için tehdit
Siyonist rejim Refah Kapısı’nı şantaj aracına çevirdi
Filistinli direnişçiler bu akşam bir İsrailli tutuklunun cesedini teslim etti