Sinop Valisi Görevinden Alındı

Sinop Valisi Yasemin Özata Çetinkaya'nın görevinden alındığı bildirildi.

Darbe girişimine tepki amacıyla ellerinde Türk bayraklarıyla Sinop Valiliği önünde toplanan vatandaşlara Vali Yardımcısı Ekrem Yaman, hitap etti.
 
Vatandaşlara sağduyu çağrısında bulunan Yaman, "Yaşananlar karşısında Cumhurbaşkanından köy muhtarına kadar herkes görevini yapmıştır" dedi.
 
Konuşmasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Vali Yardımcısı Ekrem Yaman, bir gazetecinin "Vali Yasemin Özata Çetinkaya'nın görevinden alındığı doğru mudur? " sorusu üzerine "Doğrudur. Ayrıntılarını ben de bilmiyorum" yanıtını verdi. 
 
Çeşitli sloganlar atan grup daha sonra dağıldı.
 
Bu arada Sinop Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya, Vali Yasemin Özata Çetinkaya'nın eşi Garnizon Komutan Vekili Jandarma Albay Temel Çetinkaya'nın da gözaltında olduğunu bildirdi.
 

Güncel Haberleri

Bilal Erdoğan: Geçmişte Müslümanlara soykırım yapıldı. Artık yapamazlar; çünkü Erdoğan var.
Atasoy Müftüoğlu: ABD'de İran Karşıtlığının Temellerinin Atıldığı Kritik Toplantı
Tom Barrack'tan Epstein itirafı
Arıkan'dan Cumhurbaşkanlığı kararnamesine tepki: Türkiye, İran'a karşı İsrail'e lojistik mi sağlayacak?
Erdoğan’dan kritik karar: Yabancı ülkelere ait askeri malzemelerin transit geçişine izin!