Şeyh Naim Kasım: Sınavı Başarı ile Geçtiniz!

Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Naim Kasım, İsrail işgal güçlerinin bir yıl önce gerçekleştirdiği "Çağrı" cihazı saldırısının kurbanı olan yaralılara hitap etti

Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Naim Kasım, İsrail işgal güçlerinin bir yıl önce gerçekleştirdiği "Çağrı" cihazı saldırısının kurbanı olan yaralılara hitap etti. Şeyh Kasım, yaralılara yaptığı konuşmada, gazilerin gösterdiği cesareti ve direnci övdü.

"Yaralarınızı tedavi ediyor ve onların üstesinden geliyorsunuz. Sınavı başarıyla geçtiniz ve doğru yolda ilerleyerek ayağa kalkma durumundasınız," diyen Şeyh Kasım, yaralıların basiretleriyle ilerlediklerini ve işgal güçlerinin onları etkisiz hale getirme çabalarına rağmen direnişlerine devam ettiklerini vurguladı.

Ayrıca, "Çağrı Cihazı" saldırısından yaralı kurtulanların, çekilen acılara rağmen büyük bir değere sahip olduğunu belirtti. Şeyh Kasım, bu yaralıları Şehitlerin Efendisi İmam Hüseyin ve ümmetin şehidi Sayın Hasan Nasrallah gibi liderlerin izinde olduklarını ifade ederek, "Sizler en büyük direnişsiniz," dedi.

Kasım, yaralıların şu gerçeği unutmamaları gerektiğini dile getirdi: "İsrail saldırganlığı, suçları ve işgali nedeniyle yıkılacaktır ve zafer sizindir."

Arka Plan: İsrail işgal güçleri, 17-18 Eylül 2024 tarihlerinde Lübnan'da "Biper" (çağrı cihazı) ve telsiz cihazlarını patlatarak bir katliam gerçekleştirmiş, bu saldırıda çoğunluğu göz ve uzuvlarda olmak üzere ağır yaralanmalara neden olmuş ve birçok kişi şehit olmuştur.

Lübnan Haberleri

Husi, Bağımsızlık Günü'nde Yürüyüş Çağrısı Yaptı
Lübnan halkı Siyonistlerle normalleşmeye karşı sokaklara döküldü
ABD'nin skandal önerisi ifşa oldu: Şehit Nasrallah'ın cenaze töreni bombalamak istediler
Hizbullah: İç bölünmeler İsrail’in suistimal ettiği bir zafiyet yaratıyor
Gazze anlaşması modeli ve Hizbullah... / Alptekin Dursunoğlu yazdı