Sendikalar İş Bırakma Kararı Aldı

Sendikalar Sosyal Güvenlik Reformu'na tepki olarak 14 Mart'ta 10.00 ile 12.00 saatleri arasında iş bırakma kararı aldı.

Tüm sendika temsilcilerinin katıldığı toplantı sonrasında Türk İş Başkanı Mustafa Kumlu tarafından yapılan açıklamada sendikalar olarak 14 Mart'ta iki saat olarak iş bırakma kararı aldıklarını söyledi.

Kumlu açıklamasında 14 Mart'ta saat 10.00 ile 12.00 saatleri arasında sendikalara bağlı tüm işyerlerinde işleri bırakacaklarını belirterek bu saatler içinde işçi temsilcileri tarafından bildiriler okunacağını ve Sosyal Güvenlik Reformunu protesto edeceklerini söyledi.

Başkan Kumlu, sendikalar arasındaki görüşmede eylemin süresi konusunda tartışmalar yaşandığını ve en sonunda 2 saat üzerinde uzlaşmaya vardıklarını açıkladı.

Kumlu, yasanın kendi görüşleri de alınarak değişmesini istediklerini bu şeklinde ısrar edilmesi halinde daha farklı eylemlere geçeceklerin de açıkladı.

Güncel Haberleri

İŞGALCİ İSRAİL, BATI ŞERİA’DA 34 YENİ YERLEŞİM PLANINI ONAYLADI
İRANLI KOMUTAN MUSAVİ'NİN SON MESAJI ORTAYA ÇIKTI
Devrim Muhafızları küçük kız çocuğun isteğine kayıtsız kalmadı! Pembe füze...
Levent'teki İsrail Konsolosluğu yakınında silahlı çatışma: 2 kişi etkisiz hale getirildi
Levent Gültekin: İran, ABD'nin Yenilmez Olduğu Algısını Sarstı