Selanik'te Türk Başkonsolosluğu'na Saldırı

Selanik'te başkonsolosluk binasının önündeki polis kulübesine molotof kokteylli saldırı düzenlendi.

Yunanistan'da, Türkiye’nin Selanik Başkonsolosluğu binasının önünde görevli polislere molotofkokteylli saldırı düzenlendi.
 
Atatürk’ün doğduğu evin de bulunduğu başkonsolosluk binasının önündeki polis kulübesi ile yine aynı bölgedeki bir polis otobüsüne yüzleri maskeli kişiler tarafından molotofkokteyli atıldı.
 
AA muhabirinin başkonsolosluk yetkililerinden aldığı bilgiye göre, atılan maddelerin bir kısmı konsolosluk binasının dış duvarına isabet etti. Saldırıda yaralanan olmadığı belirtildi.
 
Yunan Haber Ajansı ANA-MPA, saat 03.20 sıralarında Türk Başkonsolosluğu binasının bulunduğu Agiyu Dimitriyu Caddesi'ne gelen yüzleri maskeli yaklaşık 25 kişinin, konsolosluk binasının önünde görevli polislere 15 molotofkokteyli fırlattıktan sonra kaçtığını duyurdu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.
 
Selanik'te Türk başkonsolosluğunun önündeki polis kulübesi, daha önce de birçok kez saldırıya uğramıştı.
 
 

 

 

Avrupa Haberleri

İran ABD gemisini vurdu
Siyonist ingiltere, Dünya Kudüs Günü yürüyüşünü yasakladı
İran ABD uçağını düşürdü, pilotun kellesini getirene ödül verilecek
Irak İslami Direnişi, Avrupa ülkelerini İran'la savaşa girmemeleri konusunda uyardı.
İngiliz kraliyetinde skandal: Epstein'in ortağı Prens Andrew gözaltına alındı