Şapka Devrimini Eleştiren Müdür Görevden Alındı

İYİ Parti hedef gösterdi, şapka devrimini eleştirdiği için görevden alındı

Tuzla ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Şube Müdürü olarak görev yapan Aydın Bora, şapka devrimini eleştirdiği için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından görevden alındı.

Bora’yı İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk hedef almış, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a görevden alınması çağrısı yapmıştı.

İYİ Partili Koncuk bugün yaptığı paylaşımda Şube Müdürü'nün görevinden alındığını duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan ve görevden alınma belgesini paylaşan Koncuk; 'MEB’e hassasiyeti için teşekkür ediyorum. Atatürk’e hakaret eden şahıs, halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek suçlaması ile hakkında adli işlem başlatılarak, 657 Sayılı DMK’nın 137-138 ve 140. maddeleri gereği “GÖREVİNDEN UZAKLAŞTIRILMIŞTIR”' ifadelerini kullandı.

Güncel Haberleri

Arakçi: Lübnan’la kardeşlik temelinde ilişkilere yeni bir sayfa açıyoruz
X, Mossad casuslarını ifşa eden hesabı kapattı
Miami pazarlığında ABD Avrupa’yı dışladı
İsrail işgal ordusunda ‘tarihi’ kriz: Binlerce asker kaçtı
iPhone Alırken Bir Daha Düşün!