"Saldırı Siyonistlerin İşi"

Hizbullah'ın kalesi Beyrut'da bugün gerçekleştirilen bombalı saldırının yankıları sürüyor...

Lübnan'da Hizbullah'a yakın bir milletvekili olan Nawar el- Sahili, saldırının arkasında Suudi Arabistan ve İsrail'in olabileceğini iddia etti.

Milletvekili görüşünü, Suriye'de siyasi çözüme kaarşı olanların gerçekleştirdiğini belirterek açıklarken, İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Marzieh Afkham da saldırının arkasında İsrail rejiminin olduğunu savundu.

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü saldırıyı kınarken, "insanlık dışı bir suç" ifadelerini kullandı. Sözcü saldırının arkasında siyonist rejim ve paralı askerlerinin olduğunu belirtti.

Saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı mesajı veren İran DİB sözcüsü, İran'ın kültür ataşesinin öldüğü haberini yalanlayarak, ateşinin hayatta ancak ağır yaralı olduğunu belirtti.

Saldırıda en az 140 kişi yaralnırken, 23 kişi de hayatını kaybetti.

Tevhidhaber

İran Haberleri

İran'da Terör Örgütüne Operasyon!
İran'dan yeni açıklama: Canımız pahasına kararlıyız
İran: 12 günlük savaşta 33 ülke İsrail'e destek verdi
Devrim Muhafızları: Tabatabai suikastına belirlenen zamanda ezici karşılık verilecek
Tel Aviv’deki gökdelenler hâlâ İran füzelerinin izlerini taşıyor