Rusya'da Doğalgaz Patlaması

Rusya’nın Volga bölgesindeki Kazan’da bir binada meydana gelen patlamada 4 kişinin öldüğü bildirildi.

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı, patlamanın etkisiyle kısmen yıkılan binanın enkazından 2 kadının cesedinin çıkarıldığını, üçüncü kadının kaldırıldığı hastanede öldüğünü duyurdu.

DOĞAL GAZ PATLAMASI

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı Sözcüsü Viktor Beltsov, yaptığı açıklamada, Tataristan’ın başkenti Kazan’daki 3 katlı bir binada dün gece meydana gelen patlamaya doğal gaz kaçağının yol açtığını belirterek, ilk belirlemelere göre en az 4 kişinin öldüğünü, en az 11 kişinin de bina enkazı altında bulunduğunu söyledi.
Tataristan Acil Durumlar Bakanlığı yetkilisi Ferdinand Timurhanov da yaptığı açıklamada, binadaki 12 dairenin enkaz haline geldiğini söyledi.
Yetkililer, hava sıcaklığının eksi 25 derece civarında olması nedeniyle kurtarma çalışmalarının güçlükle yapılabildiğini ifade ettiler.

Asya Haberleri

ABD'ye ait F-35, İran hava savunması tarafından vuruldu
Hürmüz krizi petrol piyasasını sarsıyor
“Sadık Vaat 4”ün 53. dalgası: Al Dhafra Hava Üssü hedef alındı
Hürmüz çıkmazı… İran boğazı Washington için nasıl tuzağa çevirdi?
İşgalci ABD'nin İran'a karşı yürüttüğü savaş, Washington'ın kaynaklarını tüketiyor ve Çin'in Asya'daki etkisini güçlendiriyor.